dayım foçadaydı olumsuz bişey duymadım :S
Kanglaoo : Ben anlamıyorum, bu zamana kadar ya millet askerliği yanlış yerde yapmış yada tüm değerlendirmeler yalan, yanlış.
Foça ile Manisa Kırkağaç aynıdır ve Türkiyenin en zor eğitim şartları olan yerdir.

@ufukkotan Yaşını bilmiyorum ama bilginin biraz kısıtlı olduğunu görebiliyorum (en azından bu konuda)
Foça acemi birliktir %80'lik bölümü foça bittiği gibi doğuya gönderilir. Belli kısımlar, kişiler onbaşı vs Foçada kadrolu kalıyor.

@Rawnos Foçada devrecilik var malesef.
Foçada kalan kadrolular ustalar komutanlardan daha zorluk çektiriyor insana =)
Ya burada neyi savunuyorumki size? Foça en zor eğitim yeri değildir inşallah, öyleyse veya değilse, eninde sonunda görüceğimiz eğitimin zorlu koşullar dahilinde olucağı kesin birşey. Allah büyük inancımız sonsuz.

Üstad amaç burda doğru bilgilendirmekse foçaya kötü demek zaten olmaz acemi birliğinde 30 gün zorluk çeksen ne çekmesen ne üstüne basa basa söylüyorum şırnağın soğuğunu yemektense foçada git terle daha iyi.

Foça number one sivas sırnak BIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:p

81 /1 gittim ben 18 ay bide bu yönünü düşün kangloo:P
@ufukkotan
Peki üstad.
@Armi
Armicim bugün gittim askerlik şubesine sülüsü aldım komutan (Allah yardımcın olsun Dünyanın 2. en zor askeri birliğine düştün) dedi.
Komutanım 1. neresi?
Eğirdir dağ komandosu dedi =)
Haklıymışsın dostum.
ya bak anlamadığınız ne biliyormusunuz Türkiye'nin her askeri sahasında devrecilik vardır bu bir gerçek iyi kötü bulunduğun mevkiye bağlıdır devrecilik olmayan yerde askerlik görevleri yerinede getirilemez düşünsene 2 bin kişilik bir tugay asker askeri tutuyor 40 tane subay astsubaymı yola getiricek en üst devre herzaman rütbeli olarak gecer.doğuda olup rahat olanlarda var ben amasya çavuş talimgahından cıktım karışık silah bölüğü çavuş olarak.kısacası askerliğin rahatı zoru olmaz tek kurtulusunuz söyliyeyim inan buna meslekçi seçilin seçimler olur acemi birliği bitmeden eger secilirseniz rahatsınız herneyse bu arada şafak 80 :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.