kolay gelsin ne diyelim :D
Kazasız belasız gidip gelirsin inşallah.

Bu konu Axons tarafından düzenlendi(2008-08-19 12:58, 16 yıl önce)
En büyük asker bizim asker. en büyük asker U-s den çıkar . Yiheeeaaa.:O_o O şimdi asker canı neler ister uykuda mevlam beni anemona göster :O_o Hayırlı teskereler bak benimde 3 yılım kaldı. Biraz askerde şımar zamanını uzat birlikte teskere alalım :utangac1
Mertim izmirdeyim telefonumu al yada pm at ama internete fazla giremiom ugurdan falan ulaştır numaranı bana.
Varsa helal olsun.
hayırlı teskereler anemon. sağ sağlim gider gelirsin inşallah.
Bak sen büyümüşde askere gidiyor :)

Slm anemon. Seninle pek yakın olmadık ama tanıdığım ve hatırladığım kadarıyla iyi biriydin sağda solda saçmalayan insanlardan değildin ve bence bu çok güzel birşeydi :)

Umarım herşey yolunda gider sağ salim gidip geri dönersin ve bundan sonrasında hayatın şekillenirken arzu ettiğin herşeye ulaşırsın.

Bol şanslar diliyorum. İyi dileklerim ve içten temennilerim seninle, kendine iyi bak ! :)
acemi birliği için yanında eşya götürme sakın askeriyede herşeyi veriyorlar zaten çarşıyada hemen yollamazlar.

acemi birliğinde;
4 sanino diş macunu (dandik)
2 diş fırçası (dandik)
8 derby duş jileti
2 derby traş jileti (dandik)
10 adet kalın asker çorabı
5 er adet yeşil atlet ve don :D
kamuflaj (15 ay boyunca giyersin) 2 tane
kışlık ve yazlık bot (numarayı büyük söyle yoksa ayagın parçalanır)
iğne iplik (işin olmaz)
eşofman takımı (idare eder)
spor ayakkabı (dandik)
parke (çok önemlidir heleki kışları)
terlik
havlu
banyo havlusu

bu kadar yanına poşet bile alma sakın rezil olursun ben 2 bavulla gittim 4 bavulla döndüm acemi birliğinden sinir krizi geçiriyordum :D çarşıyada yemin töreninden önce yollamazlar kısacası Allah yardımcınız olsun herkezin gideceği bir yer kolay değil şükür ben bitirdim sayılır sizinde sıranız gelecek hayırlı olsun kardeşim :)

Bu konu Rawnos tarafından düzenlendi(2008-08-20 18:52, 16 yıl önce)
Hayırlı Teskereler Anemon :)

Özleticeksin Kendini Ara Sıra Gir Gene Forumlara.
En büyük asker bizim asker!
Beni de yollucaklar yakında ama...
Herneyse...
Bi altuğ ile konuşim bu konudan haberim yoktu uğur söyledi eğer kalıcak yer ve para durumunu ayarliyabilirsem kısmetse pazartesi falan izmirde olurum...
ADI: MEHMET
SOYADI: MIZRAK
DOGUMYERİ: ŞANLIURFA 88/3

SEVK EDİLDİĞİ MERKEZ///ZH.BRL.OK.VE. EĞT.TÜM.K.LIĞI-ETİMESGUT/ANKARA
SINIFI:K.K.K/ULAŞTIRMA
ÖZELLİK:(SÜR-101) TKR.ARÇ.SÜR.ER
bende 29.8.2008 de ordayım acemılık suremız 28 gun mus 2 cı boluge dusecegımız soylendı tkr olanlar ıcın hakkımıza hayırlısı kardes mılletın lafına bakma aga gıbı gıdıp pasa gbı gelecegızzzzz insallah
:asik2Bu gece Saat 01:00 de otobüsüm kalkıyor dün gece eğlencem vardı sağolsun uur lokman ve altu geldiler fakat kalabalık yüzünden onlarla fazla ilgilenemedim özürdilerim sizlerden canlarım 460 gün sonra burdayım işallah yine görüşürüz.

uur lokman ve altu tekrar teşekkür ederm ve özürdilerim canlarım k.bakmayın nolur gelmeniz bile yeterdi benim için

Lokmancım kardeşim hayırlı tezkereler sanada bu son girişimdi acemilik bitene kadar bir daha giremem herhalde

(pc dandik oldugu için şurda ufak bi not düşeyim uur için
bana bi sözü vardı rütbe ile alakalı umarım hatırlar

hadi kalın sağlıcakla:)
Hayırlı teskereler Anemon.

Tez Git Tez Gel..

Özliycez Seni :)
hayırlı teskereler abim.
lamerim ben askere almadılar beni çürük çıktım.

Bu konu mthN tarafından düzenlendi(2008-08-27 16:17, 16 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.