Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümeni Komutanlığı
K.K.K/Ulaştırma
(Sür-101)Tkr.Arç.Sür.Er (yani tekerlekli araç sürücüsü er)

KKK ve Sür 101 anlamını bilmiyorum Ama şubedeki komutanın dediğine göre şoför eğitimi alıcam apaş yada komutan şoförü olursun dedi.

Sizin anlıcağınız yolcudur abbas bağlasan durmaz gidiyorum.
Bugün sülüs'ümü aldım 28 ağustos Teslim Tarihim

Evden Pc'yi kaldırdım kız arkadaşıma verdim o yüzden çok sık nete giremiyorum öyle 2günde 1 saat girebilirsem girmeye çalışıyorum ben yinede nolur nolmaz diye bu başlığı açmak istedim.

Görüşemediğim vedalaşamadığım beni tanıyan tanımayan kim varsa hespi hakkını helal etsin burda tek tek isim vermek
istemiyorum ama zaten onlar kendilerini biliyorlar :memnun özellikle üstüne basa basa "ens" demek istiyorum o anlar zaten

26 ağustos'ta Uluönder caddesi No96 Kat1 Daire3
Bu evin adresi ama evin önünde ufakla olsa arkadaşlarımla bi eğlence yapıcam izmirde oturanlar eğer arzu ederlerse gelebilirler kapım açık sanırım aksam 7-8 gibi başlar. Özellikle izmirde oturanlardan Altu ve uğur gelmezlerse benden çekicekleri var. Lokmanında gelmesini isterdim ama oda sanırım trabzonda şuanda Lokmancım kardeşim sende helal et hakkını allah bize kolaylık versin. Sana 2 kat daha kolaylık versin.

Söylücek çokta fazla sözüm yok. Kalın Sağlıcakla Ben 27 Ağustos Gecesine kadar burdayım yine buralara uğramaya çalışıcam
Kendinize çok ama çok iyi bakın. Hepinizi seviyorum hepiniz kardeşim abimsiniz. Burda geçirdiim süre içiersinde kırdığım kişiler varsa özürdilerim...!
güle güle kardeş hayırlı teskereler....
Sağ sağlim gidip gelesin inşallah :)
komutan şoförü olursun dedi.
en iyisi :)

hayırlı teskereler..
komutan ol daha iyi be abi:D

bende sana hakkımı helal ediyorum.sağ salim gel.ne zaman gelceğin bellimi onuda yaz.

vede hangi ile gidiyorsun ? msnde görürsem zaten yazarım

iyi teskereler
Komutan şoförü olman dileğiyle en rahatı :)
komutan olsun yaw :D birine hizmet etçeğini birileri ona hizmet etsin daha iyi değilmi:D
Güle Güle

Allah Şehit Olmayı Nasip Etsin :)
Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümeni Komutanlığı Etimesgut/Ankara

Nezaman gelicegim belli

2009 Aralık ortasında yada başında burdayım.
Hayırlı tezkereler..

Don 5 adet, aklet 5 adet, terlik 1 çift, kafa havlusu 2 adet, banyo havlusu 2 adet, diş fırçası 1 adet, diş macunu 5 adet veriolar. Bunlardan yanına sakın alma boşuna yük oluyo. :)
5 diş macunu nereye kadar yeter yaw.ben birde her sene diş fırçası değiştiririm.atlet 2-3 tane daha alsın. her gün birini değiştirir.yıkama günündede yıkar :)
Devletimiz bunları veriyo. İlk girişte daha Bismillah (: Doğru bak aklet zebil gibi gidiyo. Acemi birliğinde yıkamak için vakit bulacağını sanmıyorum. Bitersede kantinlerde satılıyo zaten tane 1ytl (: Bi an acemi birliğine ilk girdiğim günü hatırladım.. Tarih: 26/11/2006 Bödöfffffffffff :(
Anemonnn bascam kışlanı :p (= Neyse haklarımız varsa helal olsun kardeşim Sağlıcakla git
aklet ne yaw.

ahlet mi diyon.

zırp pırt ahlet mi alıcak adam:O_o

acemi ocağında ne var bu arada:con
Ankara iyi yer haftasonu izninle kızılayda ssk işhanındaki pavyonlara git karı kız içki bol olur çin çinde esrar hap 7. caddede tiki kızlar :D

bende ankarada yaptım 81 1 ahh ahh seneler olmuş gene git deseler giderim kal sağlıcakla hayırlı tezkereler

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.