Ah,yok eski bilgisayarlar gibisi.Eskiden bende siyah beyaz bir bilgisayar vardı.İçinde Alaattin ve fred çakmaktaşın oyunu vardı :) Ama çok cinsti bilgisayarl.Öyle windows 98 gibi degildi , ne masaüstü vardı ne başka bir şey :) Neyse, öyle bilgisayarı bulabilecegim bir yer var mı :)
Hakikatten Çok güzeldi o Alaaddin oyunu ve Fred Çakmaktaş'ın oyunu (:

ALaaddin Elma falan atıyodu dimi xD

Fred Çakmaktaş oyunundada en son bölümde kocaman bi dinazor geliyodu çok korkuyodum ondan :D

Lavlar falan yükseliyodu xD

Ahh Eski Günler Ahh :)
O dinazorla güzel anılarım var :D
amd 5000 işlemci poffsss :D:D:D komple benim kasyı satın alır galiba
intel celeron 1,2 işlemcili 512 MB Bellek Ve ati 256 lık bi ekran kartı
:D:D her oyunu oynuyo :D:D mesela şimdi çıkıp San Andreasa giricem sonra Most Wanted oynuyıcam :D:D Carbon bile oynuyor bea manyak bi makine internetlik bişi olmadığı sürece hiç kastığını zorlandığı nı görmedim anakartı bi görsen atom bombası düşmüş gibi fanın çatalları kırılmıştı işlemci fanının bende kasadaki fanı söktüm iple bağladım :D:D:D manyak bişi bi görseniz :D:D yeni bi kasa gelmişti dedim yükseltiyim birtek Hdd ekran kartı uyuyo pofs
P4 ilemci su soğutmalı ramler kenarda duruyo
Some_one : Ah,yok eski bilgisayarlar gibisi.Eskiden bende siyah beyaz bir bilgisayar vardı.İçinde Alaattin ve fred çakmaktaşın oyunu vardı :) Ama çok cinsti bilgisayarl.Öyle windows 98 gibi degildi , ne masaüstü vardı ne başka bir şey :) Neyse, öyle bilgisayarı bulabilecegim bir yer var mı :)
commodore 64 olmasın
Onların Emülatörünü tüm oyunlarıyla beraber dvd olarak satan siteler biliyorum istiyen pm atabilir.
yada commodore 64 değilde Amiga olmasın ?? bi arlar bendede vardı disket takıyoruz :D klavyesi var hayvan gibi disketi klavyeye takıyoruz felan güzel bişeydi :) marıo oynuordum hep :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.