Arkadaşlar Kuzenim Bilgisayarını Satıyormuş
Komple Kasa daha 6 ay önce aldı.
Garanti Belgeleri,faturalar mevcut

M2n Asus Anakart
Amd 5000 işlemci
1 gb Ram
512 Ati Radeon x1650 ekran kartı
250 Samsung Hdd
Asus Combo dvd writer

Fiyat : 400 ytl

İlgilenenler Bana PM Atabilir
Novice
-0.500001
Hadi Beyler Bayram Harclıklarınızı Bosa Harcamayın!..
Sadece ram ve ekranı satıyor mu?
Hayır Komple Satıyormuş Deniz

Öyle Olsa ben alıcaktım :D
komple kasa iyi fiyat fazla pahalı değil alıcılar kaçırmasın 1 gb ram a sağlam bi pc olur
metehan bu arda az daha açsan özelliklerini ?
ddr400 mu ddr333 mu ddr2 mi gddr3 mu ney anakart neyı destekliyor agp mi pcı mı hangısını destekler az daha aç da millet kendi kasasıyla uyuşşuyorsa ortaya sağlam bi kasa topalya bilir..
@Administraktor

Kasa Kuzenimin Bugün Kuzenimi Ziyarete Gittiğimde Bana Satmak istediğini söyledi bende böyle kaba taslak bilgisayar özelliklerini yazdım.
Tam Olarak bilmiyorum bende
Yarın Öğrenirim Hepsini Yazarım Buraya.
Fiyat Gerçekten İyi.İnan Param Olsa ben alırdım.
Amd 3000 kasayla sürünüyoruz burda xD
ya cunkum amd 5000 sağlam bi işlemci 1gb ram 512 mb ekran kartı işlemcinin anasını sövmek gibi bişey yanı pc den anlayan hakkını vermek ısteyen bırı varsa anakartı bılmıyorum 2 anakart desteklıyorsa 4 gb ram a kadar cıkarsa hakı verilmiş olur amd 5000 işlemcinin diye düşünüyorum.. cünkü daha yeni quad 9300 işlemci aldım 400 e yakın bişeyler verdim elime para gecmesini beklıyorum 1024 x 2 ekran kartı yapıcam herneyse dediğim gibi alanın işini hayli hayli görecek bi pc Saygılar.
istanbul olsaydı alırdım :D
bende düşündüm de :) deil kucuk kuzenım var ona alabılırım dıye düşündüm pc si cok dandirik de ama ist deil
1024 ram fazla degil.Beni şahsen idare etmiyor, daha yüksekleri lazım :)
1gb ddr2 Ramler artık Çok ucuzladı
25 Ytl ye sıfır alınabiliyor.
Alan arkadaşta zaten o kasaya eğer oyun oyniyacak ise 3x 1gb 800mhz lik ram bide en az Ati HD3850 Ekran kartı alması gerekirki gta4 ve sonrası çıkıcak oyunları dahat oyniyabilsin. bu arada Metehan hayırlı satışlar.
Teşekkür Ederim ;)
mthN : 1gb ddr2 Ramler artık Çok ucuzladı
25 Ytl ye sıfır alınabiliyor.

Bende şimdi kuzenimden kalan windows ME bi bilgisayar var. 128 ramı 32 ekranı var. Ben xp yüklemek için haliyle ram ve ekranı artırmak istiyorum. Bayramda ortalama 100 ytl toplasam bilgisayara nasıl bir ayar verebilirim ? 512 ram'e 128 ekran alabilirmiyim ?
128 Ram 32 Ekran kartlı Pc muhtemelen Eski bi pc dir.

512 Mb ram belki olabilir ama 128 Mb ekran kartı olmıyabilir.

Ama Olabilirde Emin Değilim.

Benim Eski Pc'm vardı 10 senelik falan Ekran KArtı Takılmıyordu.

32 ile hiçbişide yapılmıyodu :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.