55
Balνkesir
, Türkiye
21.20
113
0
Sa ArkadasLar.
Php Üzerine Sİtem War Fakat Cpanelden Yeni veritabanı acıyorum . Config.php'ye Yazdıgımda Hala Sorunlu Oluyor.1-2 Arkadas Phpmyadmin ayarlarını yapıcaksın dediler Ayarları Nasıl Yapabilirim.Yardımcı Olursanız Sevinirim.
31
Girne
, Cyprus
170.07
1470
0
Seditiomu kuryorsun ?
actigin data baseye /docs/ içindeki sql sorgusunu girdin mi ?
55
Balνkesir
, Türkiye
21.20
113
0
Vbulletin Kuruyorum Cpnanelde veritabanı actım ama phpmyadmin ayarlarınıda yapmak gerekiyormus galiba:s
37
İstanbul
, Türkiye
930.47
1457
24
script paketinin içinde .sql formatında bir dosya ara, bulduktan sonra içindeki kodları phpmyadmin'de sorgulatman gerekiyor.
31
Girne
, Cyprus
170.07
1470
0
Hmmm Vbulletin Kurmadim hiç. Sql Sorgularini nerde oldugunu bilmiyorum. Bir Bakayim
Dostum oralara birşey yazmıcaksın vbulletin dosyasının içinden tek bir tane ".sql" uzantılı dosyayı bul oradanda okut - sorgulat gibi birşey vardır ona gir gözat butonunndan yükletip sorgulat.Biraz karışık anlattım galiba bilmiyorum yada senin dediğinden farklı birşey söylüyoruz.
31
Girne
, Cyprus
170.07
1470
0
veya sql tikla .sql notepadta ac ctrl+a ctrl+c phpmyadmin de tablonu secip [SQL] linkine bas ve ctrl+v yap gonder de
55
Balνkesir
, Türkiye
21.20
113
0
Saolun ArkadasLar .sql Dosyası Hangi Klasörün İcinde ßilen warmı yarım saattir arıyorum ßulamadım:S