öncelikle herkese selamlar bu php forum kurmakla çok uraşmıştım şimdi başardım ama nasıl tema ekliyeceğimi bilmiorum ve temaları nerden indircema arama yaptım ama bulamadım çıkan şeylerdende anlayamadım.Bana link verebilecek varmı temlar için?
FTP üzerine mi kurdun, yoksa bir siteden mi? Yani phpbb3.com dan kayıt olup mu yaptın, phpbb yi indirip ftp'ne mi attın? değişiyor bunların tema uygulamaları da.
googleya phpbb templates yaz bir sürü çıkar yüklemesine gelince ftpden phpbb klasörüne gir templates diye klasör olması lazım onun için at ondan sonra temalardan tema yükle de temayı yükle ayarlardan temayı aktif et ;)
yaw abi google yazıorum kaçkere yazdım çıkıo ama hepsi irenç ya

@najash ftp ye atıpta kurdum vbulletin teması lazm işte anlarsınız siz belki bildiniz site fln varsa link pls
@nicole Vbulletin teması için lisansıda lazım. bulman zor, gerçi korsancılar o kadar cogaldıkı kendımı geride hisseder oldum
:)
https://www.phpbbtema.net/kategori-phpbb2-templates-2.htm?page=1

buyur dostum ben burdan buldum çok da güsel temalar war ön izlemeli....
google arama yaparken phpbb theme yaz oyle arat.

ikinci sorun ise indirdigin temayi phpbb nin oldugu klasore gir ordan themplate yada theme seklinde bir klasor var oyeni temayi o klasorun icine at. Daha sonra forumun admin paneline gel stil yonetiminden stil yukleyi sec eklemis oldugun temann adini goruceksin. yanndada YUKLE die bir yazi. yukledikten sonra Ayarlara geliceksin. Temanin seciceksin. Varsayilan olarak ayarladiktan sonra herkesin sadece onu kullanmasini istiyorsan kullanici secenegini gozardi eti evet yapicaksin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.