Arkadaşlar Domainime Joomla Portalını Kurmuştum...
Fakat Kaldırmayı İstediğim Zaman 2-3 Tane Dosyayı Ftpden Kaldıramadım..Panele Girdim Ordaki File Manager'danda Kaldırılmıyor..

Klasör Olarak Silmek İstediğimde..

Unable to delete directory /domains/******/public_html/deneme. The directory /domains/******/public_html/deneme is not empty

Dosya Olarak Silmek İstediğimde..
Unable to delete /domains/******/public_html/deneme/zxcasd/index.php. Write access to the directory containing /domains/******/public_html/deneme/zxcasd/index.php is not allowed for the process's effective uid, or one of the directories in pathname did not allow search (execute) permission.

Hatalarını Alıyorum.. Aynı Şekilde Ftpden Uğraştığım Zamanda Erişim Engellendi Gibi Hatalar Çıkıyor Karsıma.
Herneyse Bu Dosyaları Ftpden Silmenin Baska Bir Yolu Falan Varmı?
host şirketinle görüşsen daha sağlıklı olur
Hosting firman ile görüş hata olarak ilk inde klasör dolu silinemez hatası vermiş fakat ikincidede dosyaları silerken yetkiniz yok diyor. Bunun iki açılımı olabilir birincisi yetkilerin yoktur ki bu nun olma riski çok azdır. Veya kullanıcında veya kullanılan hosting panelinde problem vardır yani bu problem hosting firma nın çözebileceği birşey..
CHMOD verilmemiş yazma onayı istiyor şirketine CHMOD 777 vermelerini iste

yada panelin varsa CHMOD ları kendin ayarla write read delete seçenekleri vardır tepsini tickli hale getir. 7 şer kutucuk vardır 3 ününde 7 hanesini ticklersen CHMOD 777 aktif olur

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.