şimdi benim bir web sitesi yapmam lazım web sitesinde 25 tane alt alta form olacak o formlarda bilgileri databaseden alacak tabikide. ve kaydet butonuna bastığım zaman ordayapılan değişikleri databaseye kaydedecek ilk başada şifreleme yaptım ama gerisini yapamadım bir yardımcı olursanız? babam istiyorda

Bu konu EvilDark tarafından düzenlendi(2007-09-07 14:22, 17 yıl önce)
Hangi Programlama Diliyle Yapıyosunki ? ASP Ye Yaparsan Bir Googla Yaz Yarın Formlar Çaılışır Hale Gelir,Çünkü ASP Kolay,Veyat Hazır Form Kullan D:
php bana php daha uygun gibi geldide o yüzden ama asp ilede olur :D

edited(1):
eeeeeee yardım edebilecek kimse yokmu? u-sta kimse weble uğraşmıo mu?
edited(2):
yapamazsam 2 aylık harçlığımı kesecek :(

Bu konu EvilDark tarafından düzenlendi(2007-09-07 15:09, 17 yıl önce)
Bak simdi ilk once istedigin 25 tane form alta alta dediginde tek satırlı 25 tanemi yoksa 4-5 li grup olarak bir form mu?
Bunları yaparsın ama once config.php gibi bir php dosyasi acip mysql e baglantisini eklemen lazim hostname ini db name inini db user db password falan

CREATE TABLE  yani yeni tablo oluşturman gerekecek her form için  onlari kendine gore olusturman gerek yazacagin bilgilere gore , 

sonra 

INSERT INTO `evildark_deneme` vs....    // Az once yukarda yarattigin tabloya bilgileri eklersin

Once yapmak istedigin seyi sole ona gore yapalim bizde bisiler
öncelikle baktığın için teşekkürederim...
gelelim sayfaya:
bi sayfaya girince 25 tane form olacak sırasıyla 1. form sütun1 isimli tabledeki 1. satırda yazanı alacak, 2. form sütun1 isimli tablenin 2. satırındaki bilgiyi alacak yani....

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.