simdi arkadasım dota da str herosuna str ozellik veren itemler cekersın Örn: Abaddon ilk olarak Tahta bot cek

sora Sange And Yasha cekersın oyunda ilerlemek istıorsan pesinden bi tane taraq cekersin ve sonra 2 basher 1 battle fury bu abaddon oyunda item guzel cekip gidişatında ii olursa oyunda bu heroyu tutacak hero gorunmez ve str herolara illaki illaki bir ve ya 2 basher yap ve gerisini atack verecek seyler yap
sonra agility herosu denınce benm oyunda nickim ExHumed bulursan oyunumu gorebılırsın

hernese agilty herosu dedim ben agility herom Traxex dir yani drow ranger o hero ya 1 tahta bot

2 butterfly bı monkey bı tarasque ve battle fury cekıorm karsımda abaddon bılegelse hıkaye edıoyrm eyer agility herosu gelirse ilk olarak boot of speed cek sonra ilk sange sora yasha cek sora da bırlestır ve pesinden butterfly ve ya critick ve ya monkey çek
sıra da int herosuna geldi int de sevdigim hero lion o hero ya ilk tahta bot cekersın sonra eyer oyun ılerledıyse dagon cekersın pesinden bir aganhim sonra bi preseverence cekersin eyer oyun da zorlanıyorsa kendı takımın ve item cekme durumun varsa eye of skadı cekersın ve oyunu dödureilme sansını yakalrasın arkadasım ben bu kadar soluyorum eyer daha fazla bilgi istersen
[email protected] ekle butun heroların cekecegı ıtemlerı anlatayım