Araştır bi Aramayı kullan verdata patch diye Google'dan ara.
Bulursun muhakkak.

En kolayı Mondain Legacy Yükle onda var ;)
Bir Müslüman çıkıpdesin Hayla mı yılbaşı diye
Master
59.2997
@ByDark

Önce Türkçe'yi düzgün kullanırsanız sevinirim hayla değil hala olucak o. Bu konunun müslümanlıkla alakası nedir acaba? Biz yılbaşı ndan bahsediyoruz. Yılbaşını bilmiyorsan

Yılbaşı: Yılın ilk günü başlangıcı.

Ayrıca konuyu saptırmazsanız çok sevinicem.

@Override

56b orjinal scriptlerinde var scripti 56b kullanıyorsanız zaten snowman bulunmakta. Patch sitesini bilmiyorum.
Silindi
Master
59.2997
Alanlar güzel :)
Novice
-14.8
Güzel.
Ahahah süper olmuş ellerinize sağlık.Sunucunuz açık mı?Açıksa yılbaşı akşamını geçirmeyi düşünüyorum.Barmeniniz olabilirim.:)

(Burnuma Rp kokuları geliyor.:))
Master
59.2997
Henüz açık değil ama yetiştirmeye çalışıyorum son hız yetişmezsede ben bir yolunu bulur açarım hep beraber eğleniriz =)
Silindi
Master
59.2997
Sanırım yılbaşı gecesi bende bilgisayar başında olacağım...

Aranıza kabul ederseniz bende gelmek isterim :huh
Master
59.2997
Kabul ederseniz ne demek yahu geliceksin tabi xD
Mükemmel Olmuş Bende Katilirim İnşallah Araniza :asik2
Novice
-14.8
Benide Kabul Edersiniz ARtık ?
valla güzel olmuş baya emek vermişsin ama çok yüzeysel düşünmüşsün her itemden fazla fazla abartı war ve çimlerin üstüne kar olurda bi bölge sadece kar yapmışsın böle dier taraflarda kar olsaydı daa gerçekçi olurdu hane her yere kar yağmış süsü olurdu. ama herşeye rağmen güzel duruo. bence üzerinde çalış olaya çok dik bakmışsın biraz eğimli bakmayıda becer 10 numara olsun :D
benim bi eventim varda yilbasi icin paylasmak istedim ama verdatanızın desteklemesi lazım ve bende bi yılbaşı alanı yapmıştım süper olmuştu agac koydum dupeledim 10 tane nudgeup fln iste cam gibi bisi yaptım onu sonra üstüne belirli yerlere kadar nudgeup nudgeup yapa yapa fire getirdim fireları rengarenk yaptım diamond falan koydum üstüne cok sekil olmustu ss almıstımda bulamadım

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.