Tekrar merhaba;
Yaptığınız yorumlar için teşekkürler. İyi ya da kötü dilekleriniz için. Ama bu kadar seviyeyi düşerebilecek bir durumun ortaya nasıl geldiğini açıkçası merak ettim.
Tabi ki merak ettiklerinizide yanıtlayayım;
@Ultima10Line
Ayda ödenen paranın ya da oluşabilecek bir ego tatminini düşünmeden bu projeye girdik. Hem yaş hemde gördüklerimizin sonucunu bizler biliyoruz. Her ne kadar size bu olaylar ters gelsede bir sunucuyu sunucu yapan kadrodaki has işi bilen düzgün kişiliklerdir. Önce Türkçe'mizi düzgün kullanmak gerekli diye düşünüyorum. En azından bu forumun genelinde olduğu gibi katletmeden bir şeyler gösterebiliyorum insanlara. Yaptığım işleri zaten herkes bilir ve takdir eder. Fake nick ile buraya yazı yazmamın sebebi asıl ismimi bu platform altında kullanmam aynı zamanda aranızdaki doğru dürüst insanlarla temasa geçebilmek içindir. Yorumun için teşekkürler.
@Sonya Royal
İnsanlar pazardan mal seçerken bile özen gösteriyorlar. Burası bir pazarsa bende en uygun, en güzel ve en kalitelisini seçmeyi tercih ederim. Sen bunları pazar daki mal kavramına çekiyorsan; senin gibi arada üç beş çürüğe denk gelmemeye çalışırım. Ayrıca çalıştığım projelerde senin gibi insanlara çok rastladım. "Siz edit yaparsınız.", "Siz adam banlarsınız.", "Siz adam kayırırsınız." diyenleri. Ama arkadaşlarından birisi o sunucuda staff olduğunda "En iyi sunucu.", "Editsiz sunucu." gibi terimler kullanıp stafflar ile "KANKA" sıfatı taşıyan ilişkiler kurmaya çalışırsın. Genede bir çürüğe denk geldiğim için mutluyum. Kendini belli ettiğin için teşekkür ederim.
@Superadminstrator
Emin ol ki gelecek 10 kişinin bile sizin mantıkla hareket etmemesi benim için iyidir. Merak etme ben OSI'ye de vereceğim parayı verdim. Kasacağım skill'i kastım. Ama işte OSI de bile senin gibi düşünen insanlar olduğu için. Hele hele Türk'ler bu mantık ile ilerlediği için sunucudan soğudum ve çıkar peşinden koşanlardan uzak durmaya çalıştım. Haklısın belki EGOmu tatmin ediyorum belki de bu oyunu sizler gibi bir araç olarak değil amaç olarak gördüğüm içindir. Amaçlar peşinde koşarken bu oyunu hobi haline getirip zevk almaya çalıştığımdan olsa gerek. Yorumun için teşekkürler.
@hain_kostok
Arkadaşım emin ol ki şuan sunucunun %90'ı tamamen hazırlanmış durumda. Kendimiz yazsakta yazmasakta hatrı sayılır dostlarımın yardımlarıyla bir yerlere geldiysem ne mutlu bana. Öyle bir çevre edinmişim ki kimse bana yaptığı bir iş için "Bana staff vereceksin!" demediğinden dolayı OWNER'lığa özenmişimdir. Kim bilir belki de kendi duygularımı tatmin ederek işi başkalarına yaptıracak kadar küçülmemden dolayıdır.

Nitekim en azından senin gibi bir şeyler kovalayıp amacıma ulaşamamak yerine pes etmeden çalışmayı ve hedeflerim doğrultusunda bu sonuçlara varmayı düşündüğümden kazancım oluyordur. Yorumların için teşekkürler.
@murat94
Arkadaşım eminim beni yakında tanırsın. Burada ki çoğu insana kulak vererek yorum yapıyorsan. Beni tanıdığında da yorumunu yapacağından eminim. Sana söyleyeceğim tek şey bu kadar çürük malın yanında kaliteli olanı sen ol. Teşekkürler.
Gelelim esas duruma;
Uzun süre önce takıldığım bu platformu bu akşamki durumdan sonra bir daha ziyaret etmeyi düşünmüyorum. Olası durumlarda bu konu kilitlenene kadar sizlere merak ettikleriniz hakkında cevap vereceğim. Umarım burada ki insanlar da çevrelerinden, en azından sizler arasında ki düzgün insanları örnek alarak yorum yaparlarsa sevinirim.
Bu kadar yazıyı okuma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.
Zippo