Nasıl Tum Kod Gıdıyo..??Vb Ve C++ Gıbı Derlerme Falan Yokmu..YanıHata Yapılan Satırı Falan Gostermıyomu..
gösteriyorda düşünsene bunun bir kod olduğunu

asdasdasd,sad asdasd, adsadasd, dadasdas , asdasd (,) asdasdasd assadasidasdas,asdasdas,dasdasdsa,das

burdaki parantez içine aldığım virgülü unuttu diyelim ordan nerden bulacan sen? :D
Ozaman Şöle Değiştirelim vb, c++ veya delphi Dilini Bilen Bir Arkadaş.
Silindi
Members
0
abi tartıştığınız konuya bakın ya... Neyse umarım aradığını bulursun arkadaşım
@Darkness : Ozaman Şöle Değiştirelim vb, c++ veya delphi Dilini Bilen Bir Arkadaş.

olabilir :D
Tartısmayla Alakası Yok..Bırazda Olsa Vb Ve C++ Hakkında Bılgım Var..Fakat Delphı Hakkında Hıcbır Bılgım Yok..Merak Ettıgım Suydu..Delphının C++ Ve Vb den Iyı Bı Program Olmamasına Ragmen..Connector Yazarken Kodlar Dahamı Kolaylık Saglıyo..Bunu Merak Etmıstım..
bence kolay ama dikkatliysen kolay :D
xwerswoodx : bence kolay ama dikkatliysen kolay :D

+1
Silindi
Members
0
@tedbunndy ben senin nedemek istediğini anladımda konuyu çok alakasız yere çekenler oldu
Tamam Konu Dağılmasın :)
Darkness Bısey Sorabılırmıyım..Sımdı Sen Ekıbı 1 Hafta Icerısınde Toplasan..Serverı Ne Zamana Acmayı Dusunuyorsun..Kafanda Bellı Bı Tarıh Falan Varmı..??
Benim için farketmez :) makina herzaman hazır.. Bütün herşey tam olduğu saniyede açarım.
Silindi
Members
0
@tedbunndy talip galiba içime doğdu ehue
Yok Ya Talıplıkle Alakası Yok..World Buılder Bulamazsa Sorunu Oldugunda Yardım Edebılırım..Su Anda 2 Kısıye Sozum Var Onlarınkı Bı Bıtsınde:D
Silindi
Apprentice
1.1
şimdi bu kadar post atıldı kimsemi istemiyor bu adamla çalışmak... :O_o

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.