xenox :
Aylin :
Anlamadığım nokta hepimiz senelerdir ultima online oyununu oynuyoruz.Bakıyorum sende dahil herhangi birisi çıkıp world çalışmam diye birşeyler sunuyor.Zaten bu oyunu oynayan ve komutları bilen herhangi birinin bu tarz binaları yapması zor bir iş değil buda demekki boş işlerle uğraşıyorsunuz bize yeni scriptler gösterin olmamış işler yapınki bizde taktir notu verelim yaw be adam yapmış gibisinden bence bunlar son derece basit şeyler 2 3 kat döşenmiş duvarla yeni buildler yapmak ben world yaptım demek oluyorsa bence sizler kumda oynuyorsunuz
Aylin bu bi sanattır ve Senin Anlayamıyacağın şeyler sen kafanı yorma Sen script yaz 
+1500
hain_kostok :
aylin e katılıorum , emeğine saygım var ama herkesin yapabileceği şeyler !
-1500
Arkadaşlar Bu oyun görsel olarak göze hitap etmektedir..
Kimisi gelir sandstone koyar kimisi marble koyar bunu koymak birşey değildir.Önemli olan O itemlerin işleyişidir birbirine olan bağıdır..
Mesela Bende Yaparım iki üc tane taş koymasını ama World builder olan birisinin onu işleyişi neyi nerde kullanacagını bilmesi geometrik olarak dizayn etmesi farklıdır.. Size iki resim gösteriyim anlattıgımı cok iyi anlarsınız...
birisi ilk başladıgım zaman yaptıgım resimdir... diğeri bir arkadaşımın yaptıgı resimdir...
Umarım anlatabilmişşimdir...