Merhaba;

Arkadaşlar Açılacak Olan Serverımızda Çalışacak World Builder Aranmaktadır..
İzmirlilere Öncelik Verelecektir
İletişim: [email protected]
Hatırlarsam Bu Kacıncı Konu ?
ayrıca bilgi vermen gerekir şuraları şu tarz yerler yapılacak adam yapabilirim diyip yapamazsa ne olucak ?
@Marlock

Aynen Oyle :)
HayaL : Hatırlarsam Bu Kacıncı Konu ?
Hatırlarsan Utanmadan Benim STaff Alınır Başlıgmın Altına Msj Attın Word Builder Alınır Diye:P

Marlock : ayrıca bilgi vermen gerekir şuraları şu tarz yerler yapılacak adam yapabilirim diyip yapamazsa ne olucak ?

Bu Çok Basit Word Buildirligi Bilen İnsanın Hayal Gücü Geniş Olması Lazım
Eger Biris. Kendisine Word Builderim Diyosa Hayal Gücü Geniştir...
Pwp Alanı İsterim Yapmayı Bilmez Ozmana Stafflıktan Atılır Ama Alırken Sorucam Bana Yaptıgın Bir Alanın Ss İni Gönder Diye ;)
3 tane taş koymasınıda mı beceremiyorsunuz ?
Administraktor : 3 tane taş koymasınıda mı beceremiyorsunuz ?

Arkadaşım Sadece Sana Gülüyorum :d Senin Gibileri İyi Biliyorum Sag Sola Laf Atarak Post Kasmaya Çalışıyosun
Bunları Ben Yapıcaksam Word Buildierin İşi Ne ?
Kusura Bakma Ama Tek Başına Adam Akıllı Server Kurmak Yıllar Alır
Heryerde World Builder Araniyor Acil Staff Falan Bari Tek Başlık Altinda Toplanirsa Daha İyi Olur...
MesajLarı Okudum Sanırım yardımcı Olan Yok ben wordl builderim Normalde azda scirpten anlıyorum vs vs size yardımcı olabilirim yani serwer açıcak bilgiye sahibim...
OranTez : MesajLarı Okudum Sanırım yardımcı Olan Yok ben wordl builderim Normalde azda scirpten anlıyorum vs vs size yardımcı olabilirim yani serwer açıcak bilgiye sahibim...
Arkadaş Yetenekli Birine Benziyo Almalısınız (:
yanlız 4 ay onceki konu bu :)) orantez
Adam Staf Olcam Dıye Gozu Dondu Snn Post Attıgıgn Konuya o serwer acılmıs we kapanmıstır bıle yada tarıhın tozlu sayfalarına kaybolmustur
Özür dilerim:D yeni baktım

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.