imkansız yoktur mucizeler zaman alır

Ultima neden bitti ve neden Türkiyede geri gelmez dersen 90'ların çocukları ne zaman büyüyüp iş güç sahibi evlat,eş sıcak yuva sahibi olduysa bu tarz işlere vakit ayıramayacak konuma geldiyse nasıl Türkiyede ki o dönemlerde büyümüş çocuklarda ceplerine konulan harçlıklarla biriktirerek bakkala gidip kames top alıp ve mahallede tek bir tane çocukta o topun olması ve o top sahibinin kadroları hep kendi belirlemesi

futbolcu kartları tasolar vb... yani sokakta büyüyen nesildik okuduğumuz dönemlerde okullarımınızın bahçesinde kola kutularının sesleri gelirdi anne 500 bin atsana balkondan seslenmeleri olurdu saygı sevgi insanlık,arkadaşlara aileye yaşadığımız her ilişkiye bi bakışımız duruşumuz vardı. Ferhunde hanımlar, ikinci baharlar, bir demet tiyatro ile büyüdük insanlar birbirine samimiydi mahalle abileri vardı gençleri koruyup kollayan yol gösteren UO da bu dönemlerin çocuklarına nasip oldu ondan daha bi tatlıydı oyuna ilk başladığımda benimde bi abim vardı burak adında izmir karşıyakada bu yazımı okuyorsa izini kaybettim kendisinin bulmaya çalıştım çok ama bana bu oyunda emeği çoktur Allah razı olsun.Sabahları kalkardır titizlikle UO oynayacağım diye kafeye giderdim arkadaşlarımla otururdum burak abi sunucuda olurdu bana oyunu öğretirdi arkadaşlarımada inanır mısın hala gözümün önünde o an ex por attığında TP kutusu vermişti diyordum çocuk aklımda bu kutular ne işe yarar abi bunlar seni bu büyüden korur diyordu

ilk iki duvar atıp ateş atmayı adamı yakmayı öğretmişti hepsi gözümün önünde adam sıkılmadan bıkmadan benimle uğraşmıştı hergün büyük bi titizlikle... ben şu an kendimde dahi o titizliği ufak kardeşlerime bi oyun öğretecek konumda olduğumu göremiyorum zaman yıllar bizleride değiştirdi o dönemdeki insanlar aynı Türkiyede ki yaşantı gibi sıcak ve tatlıydı hala içim bi hoş oluyor anlatırken bunları. Üstat taş yerinde ağırdır her şey yerinde güzeldir nasıl o dönemleri insanlığı bi radyodan bile aldığın tadı geri getiremezsen UO tadıda artık geri gelmez... Ama cümlemin başında belirttiğim gibi imkansız yoktur mucizeler zaman alır

UO zaten efsane olduğu için zamanla yıllandıkça şarap misali değerlendi ve insanların kalbinde ayrı bi nostalji yeri kaldı bugün izmir fuarı dahi varsa izmirli aranızda bilir meşhur göl gazinosu ne sanatçılar gelip gitmiş zeki mürenler vb... şimdi? ne halde bitti. Keşke değerler geri gelse UO da geri gelir ama böyle planla projeyle değil o 90'ların çocukları geri geldiği zaman

şu an çoğu 24-25 yaş üstü Dünya bu her an herşey olabilir ama bu senin dediğin gibi planla projeyle ne derecede olur bilmiyorum işin şu yanıda var ikinci söylediğim taş yerinde ağırdır yaşandı ve bitti. Gönül ister mucizelere inanalım zamanda alsa yine o tatları tadalım ama maalesef ben dahi geri gelemem artık bu oyuna ayıracağım vakit bi ya haftasonları yada haftaiçi anca 1 saat akşamları olur çalışıyorum okulum bitti avukatım izmirde belki aramızda evlenenler var torun torbaya karışanlar var

yeni nesilde eskileri bilmediğinden geri getirebileceklerini düşünmüyorum UO yeni nesil için sadece açılıp kapanan binlerce sunucu ve PVP'den ibaret RolePlay nedir bilmezler o duyguyu tadamayan bi genç nesil var yani fazla hayale gerek yok ben dahi gelemiyorsam o sunucuya vakit ayıramam diyorsam olay zaten bitmiştir.
Bu konu Avohpa tarafından düzenlendi(2015-12-09 18:29, 9 yıl önce)