ne yalan soyliyeyim bu programda bu sıteye dustu ya

ben bu programı arada bi kullanıyordum yalan soylemeye gerek yok ve hatta halen oynadıgım bı serverda kullanıyorum cok guzel işliyor ama BAZI SERVERLARDA her serverda olmuyor nedense ve boyle bi program mevcu

cok da guzel bi program orda dolu olan kutucuklar sayesinde manan gitmeden efekt leri gorunmeden bunlar basılıyor kendi kendine charına oldugun zaman resurrectiona tıkla dırek reslıyor ama program tam boyle deıl ılk basta kucuk bı yer acılıyor clıentte oyuna gırdıkten sonra acıyorsun ve programda kucuk bı kutucuk var onda oynadıgın clıentı gostertıyorsun ve bu menu acılıyor dedim gibi eyer pk yı kovaladınız kovaladınız uff dedınız disconnect e basın hemen player charınıza gelen target ı verın pk ya adam dc olsun sora kesebılıyosan kes

guzel bi program arkadaslar ben kullanıyordum taki uo hayatım 7 gun once bitene dek ama kullandınmı bı zevk vermıyor + cok kufur yıyorsun + günah ya ne diyeyim araştırmayın arkadaslar ben kullanan oluyo dıe kullanıordum gerçi uo cuların yarısında var bu program herneyse tepki gostermeyin arkadaşlar cunki herkez hemen hemen kullanıyor bunu neden actıonda dc oldum ben ya demeyın arkadakı adam sızın gorus alanınızda ıse kacarken ve dc olduysanız adam sizi kesene kadar oyua giremiyorsunuz oldugunuz zaman anca gırebılıyorsunuz oyle berabt bı program herneyse iyi gunler