Konunun carkina tukurmussunuz resmen
Isteyen o kalitesi dusuk pvp serverlarinda oynar (hepsini kastetmiyorum iclerinde 1-2 kaliteli pvp serveri var)Orada oynayan da zaten kaliteli dusuk playerdir.Duzgun bir serverin bu playerlara ihtiyac duyacagini zannetmiyorum.
Eger quaxis veya nbl en iyi serverlardir diyorsaniz oradaki kalitenin dustugunu gorursunuz.Yani Snn de ben cok oynayamazdim abim oynardi cok fazla orada olen mutlaka ama mutlaka tebrik ederdi.Kufur eden olmaz miydi? Olurdu tabiki ama nebuladaki gibi degil.Snn den sonra (bir cumartesi aksami snn efsanesi sona ermisti

) tum snn vestel'e gecmisti galiba.Onceden nbl'a gecenler de kasmasi kolay diye gecmisti (bilirsiniz nbl ilk acildiginda kasmak kolaydi snn'e gore).Nebula'ya gecen playerlar kalitesini korudu ve zaten nebula'dan sonra cogu birakti.Vestel'e gecen playerlarin cogu da elen realms'e gecti.Kaliteli player her server degistiginde kademe kademe azaldi yani.
Ama simdiki gibi olmadi hicbir zaman.Ben Snn de oynarken yasim 10-11 di abim de 16-17 yaslarindaydi sanirim.Ben Snn de 1 kere kufur ettim cok da iyi hatirliyorum.Ama simdi 15 yasindaki genc bile, ghost modea kufur edebiliyor.
Merak Ediyorum da simdiki 10-15 yas arasi mi cok agresif cok kufurbaz, yoksa hata server yetkililerinde mi?