Kimimben : İnsanlar neden özellikle yönetici olmak ister anlamıyorum.Bu oyunu oynaması yönetmesinden katlarca kez daha keyifli bana göre aksiyon işi pek bana göre değil fakat basit bir zanaatkar ile saatlerce piskopata bağlamadan vakit geçirmek daha eğlenceli geliyor ki şunu da merak ediyorum oynamaktan keyif almayacağın o bozulmuş sunucularda görev yapmaktan keyif alabilecek misin ?+1
Lydia : Öncelikle selamlar ;
Çok uzun süredir ultima online oynamıyorum ve oynama isteği olmasına rağmen güzel bir sunucu göremedim henüz. Ve çok üzülerek söylüyorum eski sunucuların bile eski tadı kalmamış durumda... Bu saatten sonra ultimaya dönsem bile eskisi gibi bir yetkili kadrosunda görev yapmak isterim. Çünkü Ultima Online'da ayırdığım son 4 yılda çoğunluk olarak staff'lık yapmış olan biriyim. Daha eskilerlede yapmışlığım var tabiUzun lafın kısası herhangi bir sunucu sahibi yetkili kadrosuna staff arıyorsa uygun bir pozisyonda kadrosuna katılmak isterim. Eğer o sunucu sahibide yoksa geri dönmeyi düşünmek istemem şahsen
Teşekkürler. Güzel günler geçirdik der geçerim artık.
Kimimben : İnsanlar neden özellikle yönetici olmak ister anlamıyorum.Bu oyunu oynaması yönetmesinden katlarca kez daha keyifli bana göre aksiyon işi pek bana göre değil fakat basit bir zanaatkar ile saatlerce piskopata bağlamadan vakit geçirmek daha eğlenceli geliyor ki şunu da merak ediyorum oynamaktan keyif almayacağın o bozulmuş sunucularda görev yapmaktan keyif alabilecek misin ?
Kimimben : İnsanlar neden özellikle yönetici olmak ister anlamıyorum.Bu oyunu oynaması yönetmesinden katlarca kez daha keyifli bana göre aksiyon işi pek bana göre değil fakat basit bir zanaatkar ile saatlerce piskopata bağlamadan vakit geçirmek daha eğlenceli geliyor ki şunu da merak ediyorum oynamaktan keyif almayacağın o bozulmuş sunucularda görev yapmaktan keyif alabilecek misin ?
Lucretius :Kimimben : İnsanlar neden özellikle yönetici olmak ister anlamıyorum.Bu oyunu oynaması yönetmesinden katlarca kez daha keyifli bana göre aksiyon işi pek bana göre değil fakat basit bir zanaatkar ile saatlerce piskopata bağlamadan vakit geçirmek daha eğlenceli geliyor ki şunu da merak ediyorum oynamaktan keyif almayacağın o bozulmuş sunucularda görev yapmaktan keyif alabilecek misin ?+1