Çok Cazip Bir Teklif Fakat +18 Olan Adam Zaten Para Sıkıntısı Çekeceğini O Kadarda Zannetmiyorum.
Ayrıca 7/24 Scripterlikten Bahsediyoruz Ama Bir İnsan Yemek,Tuvalet,Uyuma Şu temel ihtiyaclar +Sosyal Hayatı Var Herifi Eve Zindan Ediceksiniz
Tabiki 7/24 başında durcak diye birşey yok eğer sunucuda kritik bir problem çıkarsa başına geçebilcek olarak kastetmişdim..
Vlla Siz bilirsiniz.

HEr zaman söyledim hayat uo değil :)
Nemesis[Berk] : Şu anda forumda yorum yapan arkadaşlar zaten yaşlarını kimliklerini , bir projeye nekadar ciddi baktıklarını belli ediyorlar.

+1 Çok doğru demişsin,başarılar.
Nexima :
Nemesis[Berk] : Şu anda forumda yorum yapan arkadaşlar zaten yaşlarını kimliklerini , bir projeye nekadar ciddi baktıklarını belli ediyorlar.

+1 Çok doğru demişsin,başarılar.
Kanka oldunuz :P
@Nemesis[Berk]

O kadar iyi scripter iseniz niye kendi serverınızı kendiniz açmıyorsunuz ?

Yanlış anlama ama bu devirde kendi yakın çevren veya kendinden başkasına güvenilmiyor. Scripter olarak aldığın adam beleş servera gelmeyi bırak üstüne para istiyor. Beleş gelenlerde scriptler arasına script gömüyor banlandığı taktirde o gömmeleri kullanıyor vs vs..

Bu arada demişsinki ; ufak bi sorunda direk iptal edebiliriz diye yazmışsın.

Playerların emeklerini hiçe saymak senin için bu kadar kolay olabilir ama scripter adam için değildir.

Bu konu Ch4cKi3 tarafından düzenlendi(2008-09-08 21:59, 16 yıl önce)
@Ch4cKi3

Sanırım bu scriptingdeki 6. senem. Bu seneye kadar bir çok sunucu için script yazdım, kendi sunucularımı açdım , maddi nedenlerden dolayı çoğu kapandı. Artık yaş ilerledikçe işin boyutu ego tatmininden çok maddi duruma dönüyor. Hem okuyup hem çalışmak zorundayım. Bu nedenle sadece bir sunucuya yoğunlaşmış durumdayım. Oda imzamda gorunmektedir zaten. Bu arada sunucu kapanır diye bir durum yok ortada. Aşırı ilgisizlik durumunda kadro değişir. Sonuçda bug dolu bir sunucuda ne kadar emek olabilirki ?. Kod gömme konusuna gelince : Asemmbly koduna kadar gömebilir eğer yeteneği varsa. Ama bunu çözmem sadece 5 dakikamı alır.
Tamam başarılar.
Çok teşekkürler.
adam iyi niyetiyle yardımcı olmak istemiş ben sahtekar olduğunu düşünmüyorum host ismi falanda vermiş ayrıca 18 yaşın üstüyle çalışmak istemeside gayet normal elin bebesiylemi uğraşsın yani ? olgunluk önemlidir yaşla beynin alakası yok demeyin kişi ne kadar isterse istesin yaşının gerekliliklerini elbet yapar...
berk böle sen iyi niyetle bişiler yazmışın ama zekasızlar saçma saçma bi isim takamıcağım yorumlar yapmış

böle insanlar için böle bi topic açman yanlış sil gitsin topic i
Novice
-0.500001
Bakın Bize Bebe Diorsunuz Bn Kendi Adıma Konusiim Bn Berki Tanımam Ne Yalan Solim ilk Defa Gordm Ama Bn Olsam Hayatta Kmseye imza mimza Gondermem Siz ii Niyetle Bakın isterseniz Ama Bn Guvenmem!
Nowanka ;
Elektronik imza , SSL , Sanal Post , Vergi Levha'sı , Noter onaylı antlaşma , daha birçok şey ..
Bunların hepsi güven sağlamak için yapılmıştır. Ve hepside mevcuttur.
Novice
-0.500001
Ok Prdn Bn Yanlıs Anlamısım
Asıl projemiz daha değişik ve yeni açılacak sunuculara hitap ediyor. Bunu çok yakında açıklıyacağım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.