(Xariya yeni sürüm çıkmış dedi bende bi bakıyım diye girdim size duyuruyum dedim...)
Yeni bir uo daha çıkarılmış beyler. sitesi
https://www.uoherald.com/stygianabyss/art/index.php
Hikaye
An entrance to the Stygian Abyss has been discovered upon the world of Sosaria, hidden in the seething caldera of a newly-risen volcano. At first glance nothing more than a colossal web of dank caverns and oppressive dungeons, it houses an ancient city that acts as a barrier between the worlds of Sosaria and Tel Mur, home to the Gargoyles. Masters of Imbuing and Mysticism, these clawed and winged creatures find themselves facing certain destruction at the hands of the Abyss, forced to delve into the secrets of the lost city and the rift to their sister world...
Çeviri:
Stygian Abyss e sosariadan bir geçiş bulundu, Yeni yükselen bir volkanda. İlk başda örümcek ağları ve soğuk,nemli zindanlardan başka birşey görülmedi. Stygian Abyss, Sosaria ve Tel Mur arasında bariyer görevi gören antik bir şehirde kurulmuştu. Gargoyleların şehri. Bu pençeli ve kanatlı yaratıklar bir anda kendilerini Abyss in elinin yıkımında buldu. Kayıp şehri ve kardeş dünyalarını araştırmak için zorlandılar.
anladığım kadarıyla yeni bir ırk gelmiş. eskiden olan elf ve human a ek olarak gargoyle grafikleriyle karşılaşıyoruz.
Gargoyleların Irksal Özellikleri:
Uçmak
Gargoyle ların güçlü kanatları onları bir unicorn gibi hızlandırıyor ve onların sadece kendilerinin girebildiği alanlara ulaşmalarını sağlıyor.
Berserk
Bazı tehlikeli durumlarda gargoyleler kendi defanslarından feragat ederek hızlarını ve güçlerini arttırabiliyor.
Master Artisan
Sanata karşı olan güçlü kültürel zekaları onları bazı konularda daha başarılı yapıyor. ( imbue,enchance vs)
Deadly Aim
Tüm gargoylelar çocukluktan itibaren atılabilir silahlarla eğitim görüyor ve bu becerilerini uzaktan atılabilen silahları kullanarak gösteriyorlar.
Mystic Insight
Basit mysticism büyülerini hiç bir beceriye sahip olmadan kullanabiliyorlar. Bunu sağlayan doğuştan gelen mistik güçleri.

bir gargoyle grafiği
Ben beğendim ve tabi kr gerekli anladığım kadarıyla.