EFendim ? site çalıntı değilmi ? Site kesinlikle çalıntı arkadaşım

Fakat dediğin gibi çalınmazmı çalınır.
Birde ticaret yapıyor demişsiniz.. Bir insan bunun hostinginin web sitesinin parasını nerden çıkartıcak adam ne yapıcak parasını kazanamıyorsa da neden shardı açsın, ücretsiz birşeyler sunmayamı meraklı hayır zanletmiyorum. Çünkü emeğinin karşılığını herkez ister ( ister çalıntı olsun ister olmasın hâl böyle kimsede utanma yok ). Fakat server açan için bir ticaretmidir bu evet ticarettir adam parasını ödediği zaman ( hosting ) bu ticaret başlar ve parayı çeşitli yollarla kazanmaya çalışır. Fakat bu sunucuda kabul etmek gerekirse ayıp birşey ler var.
Birde ragnar a laf atılmış. Ragnarla bi kaç tartışmamız vardır veya yoktur bilmiyorum ama aramız iyidir. Küçük olsa kaç yazar ben bu işlere girdiğimde başladğımda 14 yaşındayım ve şu anda 17 18 yaşındayım kendimi her alanda ( hosting, ultima online, ağ sistemleri vs. ) fazlası ile geliştirdim. Ve daha öğreniceğim çok şey var bi kere artık bunu üzerinizden atın.. Bıkmadınızmıki.
13 Yaşında 15 Yaşında muhabbbeti yapılıyor. Ben 9 yaşındada staff aldım ama 17 yaşındaki staffın yaptığı işin 3 4 katını iyi bir şekilde yaptı.. Biraz gençlere önem verin onları eğitin hor görmeyin, ha benmi çok iyiyim hayır benimde öğreniceğim çok şey var fakat dediğim gibi küçük diye bir insan ezilmez her insanın hakkı vardır unutmayın onlarda bu şekilde davranılırsa 3 4 yıl sonra 18 yaşında delikanlı olduklarında sizin gibi küçüklerine böyle davranıcaktır. Bence bu kötü bir durum peki ya sizce ? Biraz daha bilinçlenin..
( Uzun yazdım kusura bakmayın, seni seviyorum u-s! )