Şu anda bir arkadaşım bana UO müziklerini yolluyor da bir şey farkettim dinlerken huzur hissetmekten öte o özlediğimiz UO tadını aldığımız zamanlar hafızalarımızda canlanıyor . Geldiğinde hepsi bir yere upload edeceğim beni anlayacaksınızdır . Gerçekten baya ilginç ya .
Evet doğru birşeyde onların uzantısını converter ile donuşturemıyoruz ne ile çeivrcez mp3 e fln ?
Silindi
Neophyte
1.3
Hakketen atında indirelim ya :D
birde son bir soru daha bunlar mp3 de mesela ben kendi müziğimi eklicem içine bunun formatı farklı olması gerekıyor sanırsam o formata çevirmek amaç (: zamanında çok uğraşıp yapamamıstım yardımcı olabilcek olursa ne iyi bana edemiceksenız canınız sağolsun:p
bende Uo coverlı bır sarkı var cok guzel nasıl koya bılırım buraya
Arkadaşın Bu Sitede üyeliği var sanırsam seni uğraştırcak üyelik falan ama üşenmiceksen sorun yok veya bilen biri varsa yardımcı olsun
Linelle (sanırım böyleydi) nin digital versiyonu da çok güzel.
arkadaşlar bendeki uo klasöründeki müzikler *.mid uzantılı mp3 yapınca çalışmıyor acaba nasıl yapabilirim kameraya atacamda kamera mp3 olarak destekliyor
Stonelerin hastasıyım Paylaşımın için teşekkürler =)
@Override ve @coyote :

Bunları ben yapmadığım , MSN&裟den paylaşım sonucu alıp buraya koyduğum , bana yollayan arkadaşta bir siteden indirdiği kendi yapmadığı için yardım edemiyorum :)
Valla uo muzıklerı ustune huzur verıcı muzık bılmem....Telefonu mp3 calar olarak kullanıyorum ve 20 tane ultıma muzıkllerı bulunmakta suanda...Ornek sehır muzıklerı(cove,nujelm,scara,trınsıc....) + walking,elf cıty,mınocpos,moonglowpos,overlord,paroxsymuslaır,pubtune,stones,taıko,turfın ve tavern muzıklerını dınlıyorum ...gerek ders calsırıken gerek huzur verıcı amaclı uo muzıklerını tavsıye ederım...Yazın sıcak gecelerınde balkonda huzur verıcı bır esıntıyle uo muzıklerı tum yorgunlugu alıyor tavsıye ederım 3 ay boyunca her aksam dınlerdım gece :)..sımdıde oss yolunda derslerde huzur verıcı olarak sozsuz olması acısından ve konsantreyı bozmadan guzel etkılerı oluyor ...:) bende olmayanlardan eklersenız sevınırım :D yenı surumlerle gelecek muzıklerıde 4 gozle beklıyorum
sağol bab insana gerçekten eski günleri hatırlatıor :d ahh ahh

edit:anathemanında bazı şarkıları bunlara benzio dinleyin bence

Bu konu Bugi tarafından düzenlendi(2007-12-28 00:01, 17 yıl önce)
:D:D paylasım ıcın cok teşekkurler dostum..
cok onemlı bırşeydı
Walking müziğini severim, insana büyük bir huzur veriyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.