Açıkcası sphere'in kodundan başka bi dil mi desem bilmiyorum o yüzden böyle bi sphere diretme çabasındaydım.Çok güzel 2d Sandbox oyunlar var (ashen empires,tibia,Dransik ) Bir nevi bunlar gibi bi şey yapabilirdim diye düşünüyorum.Ayrıca döküman yaratmak çok kolay en sevdiğim şeylerdir.Oyun içi oyuncuyu Ultima onlinedaki gibi rehbersiz (Ultima online'a ilk başladığınızda hiçbirşey hakkında bilgi vermeyen bi sistem mevcut.) bırakmamayı planlıyordum.Tymaron, bazı şeyleri yapamama konusunda çok haklısın.Mesela yeni büyü eklediğimde onu Spellbookta,Yada Makrolatma olayını yapamayacağımı düşünüyordum.Runuoda bunun imkanı varmı bilmiyorum ama.Mesela büyücülüğü bölmeyi düşünüyordum.Gel görki Wall of stone'u bile tek kare duvar halinde attıramadım sphereda hehe

Birde runuo ya bakayim iyi akıl verdin.Çok çok minimal bi c# bilgim var.Onuda dark age of camelotun emulatörü sayesinde edindim.Belki ilerletip yapabilirim birşeyler ağır ağır.Hem, daha stabil olabilir.En azından Bozuk sistemleri olan sphere gibi tekrar kodlama zahmetine sokmaz beni.Ayrıca oyunu Internasyönel yapabilecek derecede ingilizcemde var.İlla Türklere sunulacak diye birşey yokki