Chernobel Senin Demek istediğin şu ... bende eski serverları bilirim az oynamadım...Eskiden öle ha diyince kasıp action a çıkılmazdı...actiona çıkmak için aylarca skill kasılırdı.. yeni bir uo serverı açıldığında ph %20 açık olarak açılırdı..bu zamanın ph derecesi %100 ise o zamanda en yüksek %20 olarak açılırdı..Chernobel senin dediğin o ultima yok oldu ama bizim dediğimiz ultima hala yaşamakta..senin dediğin ultimayı hayata geçirmek kolay çoğu benim gibi eski playerlar böyle ister..ama bu devirde eskisi gibi %20 ph ile açılan serverlara player gelmeyeceğinin bilincinde..ama ben açıcam öyle eski serverlar gibi kasılması zor bir server...bakalım eski ultimacılar ne kadar varmış bu devirde..dediklerini yaptığımız zaman bişey farkediyormuymuş..ciddiyim açıcam ph %20 olarak başlatıcam..Görücem bütün eski playerları eski günlere dönülür inşallah..hem şimdi işin kötü anı millet hemen ha diyince item kastığı için bütün playerlar birbirini küçümsüyor ben item var dilenme vs gibilerinden laflarla..eskiden ise herkes genelde aynı seviyede olurdu...

... AMA ŞUANKİ ULTİMA YAŞIYOR..SENİN DEDİĞİN FARKLI