17 mayıs 2014 ten beri ultima online oyuncularının tat alması için açtığımız uo dio (
https://www.uodio.com ) gerekli ilgiyi görmedi yalnız bu kapatacağımız anlamına gelmiyor tabii ki.Biz söz verdiğimiz gibi aynen devam ettireceğiz.
2 gün önce Lhaw ziyaretime geldi ve kendisine bu konuyu açtım sağda solda önceden dağıtılan viox scp leriyle insanları sömüren bir anlayışla sürekli açılıp kapanan klonlarda ultima online old school oyuncularını kurtarmak için birşeyler yapalım dedik.
Bu konuya istinaden artık ekonomik durumumuz iyi olması ve kendi hostlarımıza da sahip olmanın getirdiği öz güvenle sizlerden de destek alırsak VİOX ' u eskiden olduğu haliyle ilk etapta '''''donate''''' sistemi olmadan yalnız oyunu eskiden olduğu halinden biraz daha zorlaştırarak tekrar açmayı düşünüyoruz.
Elbetteki bu süreçte bazı arkadaşlardan saldırılar gelecektir. Artık hepimizin yaşı belli yerlere geldi, dünya bakış açımız değişti.Bu arkadaşların biraz daha ılımlı yaklaşmalarını istiyorum bu konuya çünkü uo dio da biz verdiğimiz sözü tuttuk 0 player bile olsa bu server açık kalacak dedik ve 7 ayda tek bir kere bile kapanıp açılma olmadan uptime mız ile serverımız Türkiye'de tek olma özelliğine sahiptir, bunuda göz önüne almanızı rica ediyoruz.
Artık eskisi gibi lisede üniversite de bu tarz projeler için harçlık yetiştirme donate derdi olan insanlar değiliz, tek isteğimiz bizim yıllar önce aldığımız zevki sizde alın ve uzun soluklu bir projede beraber yer alalım.
Umuyorum ki sizden alacağımız destekle çok uzun bir süre zevk alarak eski günleri bir nebze olsun geri getirebiliriz.
Eski ekibimizden Lhaw ve ben Elmosthern stabil ve uzun soluklu bir sunucu için size kefiliz.
NOT: Tekrar ediyorum Uo Dio ' da söyledim yine söylüyorum. Sunucu sahibi bizleriz ve artık sunucular bize herhangi bir mali külfet getirmediği için serverın kapanma problemi ve donate gibi dertlerimiz yoktur. Allah'a şükür durumumuz iyi ve tek amacımız tekrar keyif almanız 2 aylık açılıp kapanan donateyle insanları sömüren bir mantığa sahip sunuculardan kurtulmanız için böyle bir atılım yapıyoruz.
Saygılarımla, Elmosthern.
Eski günlerden bir esinti...
https://i.imgur.com/Xacfrj1.jpg?1
NOT 2: Viox un diğer klonları sadece viox kapandıktan sonra harçlık çıkarmak için satılan scp lerle açılmıştır. Kesinlikle klonların Viox ekibiyle alakası yoktur.
Bu konu elmosthern tarafından düzenlendi(2015-07-21 22:55, 9 yıl önce)