Herkeze merhabalar,
Yaklaşık 3 aydır üstünde çalıştığımız projemizi nihayet açıyoruz, 01.04.2011 - 06.04.2011 tarihleri arasında açılacaktır, sunucumuz Player Versus Player'ın en sade hali ile hazırlanmıştır, lütfen forumlarımızı takip ediniz göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı ayrıyetten teşekkür ederim.
Hazine npc'sinden belirsiniz sandık elde edebilirsiniz.
Hazine Guardlarını öldürdükten sonra hazine itemlerini kazanabilirsiniz.
Mesajlaşma Sistemi
.mesajlas ile oyundaki oyuncu ve stafflarla mesajlaşabilirsiniz
.private yazarak mesaj almayı kapatabilir veya açabilirsiniz.
Görev Sistemi
Safe alanda bulunan Quester'dan görev alabilirsiniz, yaptığınız görevlerden ödüllendirileceksiniz, her görev yaptığınızda bir seviye atlarsınız son seviye 15. seviyedir.
.görev yazarak görev detaylarını öğrenebilirsiniz.
Pin Sistemi
oyundan .pin yazarak pin sistemine kayıt olabilirsiniz.
pin profil bilgileri.
[/spoiler]
Sunucu Binekleri
Sunucu Özel İtemler
İnvul Set
[spoiler=Devam]
Sadece Pure Mage'ler kullabilmektedir.
Magic Mage Shield
Pure Mage'lere Extra Armor sağlamaktadır.
Fire Shield
Warrior'lar kullanabilmektedir, extra armor vermektedir.
Nomia Set
Sadece Warlocklar kullanabilmektedir.
Sapphire Robe
Sadece Pure Mage'ler kullanabilmektedir, ilk sayfa büyülerini etkisiz kılar.
Warlock Robe
Sadece Warlock'lar kullanabilmektedir, Rel Wis Büyüsünü etkisiz kılar.
Warrior Robe
Sadece Warrior'lar kullanabilmektedir, Flame Strike , Rel Wis , Des Mani büyülerini etkisiz kılar.
[/spoiler]
Bu konu Qnd tarafından düzenlendi(2011-03-30 03:29, 14 yıl önce)
bu güne kadar ki sunucu tanımlar yarışması düzenlesek ben ilk sıraya bu tanıdımı koyardım biz artık üyelerimizi şunu şöyle yapın demekten yorulma durumuna gelmiştik tabiki efe'nin de sitemizdeki görevi ötürü konuyla ilgili bilgisinin olması , bu şekilde bir tanıtım yapmasına yaramış.
Hayırlı uğurlu olsun İstediğin yerlere ulaşırsın inşallah
desperate :
bu güne kadar ki sunucu tanımlar yarışması düzenlesek ben ilk sıraya bu tanıdımı koyardım biz artık üyelerimizi şunu şöyle yapın demekten yorulma durumuna gelmiştik tabiki efe'nin de sitemizdeki görevi ötürü konuyla ilgili bilgisinin olması , bu şekilde bir tanıtım yapmasına yaramış.
Hayırlı uğurlu olsun İstediğin yerlere ulaşırsın inşallah
Sunucumuz 31.03.2011 tarihinde test süreci ile aktif olacaktir.
Test süreci boyunca ;
# hatalar düzeltilecek
# eksikler giderilecekdir.
Test sürecinden sonra kesinlikle item veya account res olmayacaktir, forumlarımızı takip ediniz.
Menüler de görsellik üzerine biraz çalışma yapılırsa, özen gösterilirse daha hoş olur eminim; çünkü biliyorsunuz ki çoğu sunucuda aynı görüntülerin temeli var.
Sunucu oturtmak kolay değildir. Umarım istikrarlı bir şekilde devam eder; sonucunu alırsınız. Başarılar dilerim.