Özelden karalamalar yağıyordur

Fikrin olsun istiyorsan işin sahibiyle görüş derim. Ama şahsen ben hem okan okbayla çalışmış birisi olarak hemde Uo Legend de bütün hizmetleri almış birisi olarak şunu söyleyebilirim. Web ve Hosting konusunda ( Gerçi o dönemler hosting konusunda, saldırılarda biraz sıkıntı yaşamıştık ama çözüldü o problemler ) iyidir. Özellikle saldıların engellenmesi konusunda güvenirim yapı hosting'e ( ultima desteğin host şirketi ) Connectör konusunda, bilmiyorum benim görüşümce hiç bir zaman connectöre ihtiyaç duymadık ama 3rd party tools engeli istiyorsan gözün kapalı güvenebilirsin sandbox a kadar engellidir ( uo legend da v2 kullanmıştık ve memnun kaldık epey. ) Başka, site tasarım konusunda ben bilgisizim ortağım Gentlemanjack ilgilenmişti o iş ile hatta siteye girdiğimi bile söyleyemem ben script işleriyle ilgileniyordum. Kişisel olarakda müşterisine ilgilidir bir sıkıntı anında kendisine günün herhangi bir saatinde rahatlıkla ulaşabilirsin ve sorunun çözülmesine dair yardımcı olan birisidir. Sana makina satıp geçmez.