yedibela : sorun sunucularda veya script yazanlarda değil sorun oyunun kendini yenileyememesi ve 3d nin tutmaması diyebiliriz League Of Legends ve bir çok yeni grafikleri güzel olan oyunlar geldikçe Ultima dan oralara göç başlıyor ve geriden başka kişilerin gelmemesi de ultimanın bıtmesınde baş rol oynuyor mesela ben internet cafede çalısıyorum bu oyunu gorduklerınde abi bu ne biçim görüntü grafik ekranın yarısı nerde gibi sorular soruyor.halbuki oyun hakkında bi bilgileri yok yanı oyun goruntusu çekici gelmıyor gençlere.Yani başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır.Daha iyi oyunlar geldikçe insanlar oralara yöneliyor ve eski oynayıcılar dısında yenı gelen cok az sayıda insan var belki de yok.
Tymaron :yedibela : sorun sunucularda veya script yazanlarda değil sorun oyunun kendini yenileyememesi ve 3d nin tutmaması diyebiliriz League Of Legends ve bir çok yeni grafikleri güzel olan oyunlar geldikçe Ultima dan oralara göç başlıyor ve geriden başka kişilerin gelmemesi de ultimanın bıtmesınde baş rol oynuyor mesela ben internet cafede çalısıyorum bu oyunu gorduklerınde abi bu ne biçim görüntü grafik ekranın yarısı nerde gibi sorular soruyor.halbuki oyun hakkında bi bilgileri yok yanı oyun goruntusu çekici gelmıyor gençlere.Yani başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır.Daha iyi oyunlar geldikçe insanlar oralara yöneliyor ve eski oynayıcılar dısında yenı gelen cok az sayıda insan var belki de yok.
Örnek vermeye çalışmışsınız iyi hoş güzel ancak; Ultima ile League of Legends oyununu kıyaslamak Fifa ile Gta kıyaslamaya benzer. İkisi de farklı kulvarlarda oyunlar, ona bakarsanız ultima döneminde league of legends yoktu ama dota vardı ve Dota'nın görüntüleri yine ultime'dan daha iyidi. Ultima'nın görüntüleri stabil tutulmak üzere osi tarafından geliştiriliyor ancak bizler para verip oynamak istemediğimizden dolayı ve oyuncu kitlesi farklı bir konsepte bağlı kaldığından ultima eskisi kadar gündem de değil. Kıyaslamalar yanlış, oyunu zaten zevkli kılan grafikleridir. Ülkemizde bu oyunun önderliğini yapmış olan kişiler güncel tutmadığından işi boşladığından dolayı bu halde. Guild kuracak action yapacak kadar arkadaşım olsa ben gider osi'de kasarım.
yedibela :lolle uonun ne alakası var onu bi açıklasaniksantiyerVeyaSantiyer : ultimayla lolü kıyaslamak lole mi hakaret ultimaya mı, iyi düşün.
komiksin ! daha iyilik göreceli bi kavram kime göre neye göre dersin ama burda gerçekçi olmak lazım.
Kell : yine yeni yenidenci arsız tayfa sağolsun anasını bellediler oyununGel aga sen yardım et hatta müsait değilsen bunu bir ücret karşılığı yap biz burda daha önce hiç server açmadık deneyimimizde yok sadece eskisi gibi şöyle 150 200 kişi oyun oynayalım istiyoruz ve kafamıza projeler var.Gm olup ego tatmin etmek gibi bir nyietimizde yok al sen gm ol ama yardım et olurmu ? olur diyorsan pm atoyuncu olmaz isim değiştirir, oyuncu olmaz kapatır, oyuncu gelir ne mal olduklarını anlar gider yine kapatır sonra türkiye de uo mu oynanır diye ağlar buraya gelip