Merhaba Arkadaşlar,

The North Shield Ultima Online sunucusu belirtildiği gibi geçici süreliğine de-aktif kalmıştır. Yakın tarihte tekrar The North Shield Ultima Online sunucusu ciddiyetini bozmadan devam edecektir. Ekip arkadaşlarımızla birlikte sunucunun tam olarak hangi tarihte aktif hale geleceğini gerek sitemiz de gerek Ultima Online paylaşım platformlarında duyuracağız. Lütfen web sitemizi ve forumlarımızı takipte kalınız.

Teşekkürler, North Shield Ekibi.

Sunucuyla ilgili gerekli bilgiler için tıklayınız...
Hayırlı olsun
Sil baştan mı başlıcaz yoksa kaldığı yerden devam mı edecek?

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-10-01 23:45, 11 yıl önce)
Aldığımız karar neticesiyle oyun ortamının kalitesenin artacağını düşündüğümüz için sunucuda ki eski hesaplar malesef kaldırıldı.
Neophyte
26.6001
İlk açıldığınızda Amentes sunucusuyla bir bağlantınızın olduğunu duymuştum. Sistemlerinize biraz göz attım ve sanırım daha önce Akillis'e ait Alenor sunucusunda kullanılan bir menüye rastladım. O scriptler dağılmayan ender scriptlerdendi : ) Karşımızda kimler var diye merak ettim açıkçası :)
Başarılar :)
Sunucu yarın (14/10/2013) saat 12:00-14:00 saatleri arasında kesin olarak aktif olacaktır. Siz değerli oyuncularımıza duyurulur.

İyi Eğlenceler...
İsmi lazım değil bi sunucu kapandı az önce umarım sonu onun gibi olmaz inanmak istiyorum çünki Ultima Online oynamak istiyorum fazla değil 1 sene 2 sene değil vallahi sadece 3 ay lagsız saldırısız saldırı illaki olacaktır buna karşı önlemleriniz umarım vardır dediğim gibi sadece 3 ay lagsız kesintisiz bir Uo oynamak istiyorum umarım böyle olur bende aranızda olucam
Başarılar ..
rohan uo yu bitirdiler saldırılar vs yüzünden sizin önlemleriniz hazırmı acaba efe tatar adlı arkadaş yaptıgı söyleniyor para bile istemiş saldırmamak için bunları merak ediyorum garantisini verebiliyormusunuz serverinizin saldırı ve hack'e karşı koruması olduğuna
Arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay öncesinde de benzer kötü olaylar bize karşı bazı server sahipleri tarafından gerçekleştirilmeye çalışıldı. Fakat duruşumuzu gösterdik ve gereken cevabıda ilettik. Hiç bir şekilde oyuncuları mağdur edecek bir durumun olması North Shield de mümkün değildir. Merak etmeyiniz.
size güveniyoruz yarın ailemiz ile servera giriş yapıcaz inşallah güzel vakit geçirmek dileği ile.
Sunucu aktif edilmiştir. İyi oyunlar, iyi eğlenceler...
Connector vesaire nerden indiricez sitede yok
https://www.tns.gen.tr/index.php
https://www.tns.gen.tr/dosyalar.php

Sitede ana sayfada Dosyalar bölümü var ordan indirebilirsiniz.
Kolay gelsin bende başladım .Tns sistemleri açısından açık olan açılmış olanlarada benzemez saygılar nooblara hitap etmez ona göre girin yani .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.