Merhaba arkadaslar,

Sunucumuzda gorevlendirilmek uzere yetkili arkadaslar ariyoruz.

Istenilen nitelikler

*20 ve uzeri yas olmasi tercihimizdir.
*scpsel bilgi sahibi olmasi bir artisidir.
*izmirde ikamet etmesi yine bir artidir."Ortamlara akarken cagiririm"
*herhangi bir parasal mevzu soz konusu degildir.Tum ucretleri ben veriyorum.
*en buyuk ozellik ise kul hakkina sahip cikan kisiliginin olmasi yeterli.

Takim arkadaslarimizi burdan ariyarak almamin sebebi 1ay onceki konu basligimda belirttigim gibi adam gibi adam olanin herzaman yaninda olmak ortami saglamligi gostermek.Sunucumuzun scpsel hatalari bulundugu taktirde gun icerisinde bakim moduna alinarak hemen fixlenip aktif edilmesi tarafimca saglanicaktir.consolda veya oyunda herhangi bir hata almiyoruz suanlik.

Kendine guvenen arkadaslari aramizda gormekten mutluluk duyariz ekibimizi saglamlastirmak.Staff karosunca tum dosyalar aktif olarak her yaptigi islem kayit altina alinmakta herhangi bir hak hukuk davasinda adi gecmesi dahilinde serverdan uzaklastirilir.

Telefondan yaziyorum kelime hatalari yapmis olabilirim
pm attim
Konu günceldir.Pm atan arkadaşlarla özel olarak konuşulacaktır.

İlginiz için teşekkürler.
Pm..
Sadece arkadas arıyosun yani :selektor
Silindi
Neophyte
1.7
2 yabancı dil bilmiyorsan eğer sizin kadronuza katılamam, prensip meselesi.
Arkadaşdan kastın nedir anlıyamadımda yine diğer konulardaki gibi saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen rica ediyorum.Hiç polimiğe girilecek bir konuda değil. Server açanlar ordan burdan staff alımı yaparak yönetimini düzeltiyor ben niye kendi kafama göre seçtiğim kişilerle yönetemiyim?

Biraz makul olun ben scp yazıcak adam değil scpden anlıyan adam arıyorum.Anladınız umarım.Neyse iyi forumlar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.