@Aradhell
Web tasarımı işinde olan birisiyim. Öyle sağda solda UO site tasarımı yapan veyahut hazır template kullanan kişilerden (yoğun olmadığım zamanlar hariç ) değil, sadece kurumsal müşteriler ile çalışan bir firmanın çalışanıyım (Müşterilerimiz çoğunlukla inşaat firmaları)... Site bana bir template gibi gözüktü değil, direk öyle geldi.

UO ile ilgili olarakta artık bir ilgi-alakam yoktur bilmeni isterim... Sunucunuzda başarılar dilerim...
@zak
Sahte üyelik olduğun çok belli ama her kimsen sana şunu söyleyeyim ben... Some_one benim öz kardeşim olup, bazen doğru ve ya yanlış konuşsada, yorumlarda bulunsada bir konuda haklı ki, o da reklam konusu... Herneyse. Sana şunu belirtmek için yazıyorum, demişsin ya sen o paranla aynısını yaptırabilirmisin diye; şundan çok ama çok emin ol ki sevgili arkadaşım, şayet isterse kat kat daha iyisini ve üstününü yaptırabilir... Seninse, yaptırabileceği şeyler konusunda aklın dahi bunu almaz... O nedenle, senin paran yeter mi falan gibisinden yorumlar yapıp; herkesi kendi durumunla bir tutma bence...
Saygılar, sevgiler...