Herkese Selamlar;
Öncelikle sunucunun açılacağı konusunda ne Ultima-Strike'a ne de başka bir yere herhangi bir şey yazmadık. Reklam dahi yapmadık. Hiç bir zaman sunucu karalayan-saldıran bir ekipte olmadık.
Bazı kendini bilmez adamlar çıkmış bizim henüz staticleri bitmemiş sunucumuzun birileriyle bir yerde bir şeylerin reklamını yaptığını iddia etmişler. Zamanında da böyleydi. Hiç bitmez üçkağıtlar yalanlar.
Bahsi geçen muhtemelen RoM sunucusu için;
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/rom-ultima-online-sunucus-q51645
Joketheria :
Gayet sade, özgün ve emek verilmiş bir sunucuya benziyor. En azından bana göre şu zamanın en iyi sphere sunucusunu açmışsınız. Başarılar dilerim...
yazmış bir adamım ben. Bu iftiralar, terbiyesizlikler neyin kafası oluyor? Bir kaç oyuncu sunucunun adını yazdı ise bu benim ve sunucunun suçu mu oluyor? Eminim yetkilileri her şeyin farkındadır. Şunu da kafanıza sokun. Sunucunun
bugün yalnızca web sitesi açılıyor. Sunucuda minimum 20-25 günlük iş var. Kimi nereye çekeceğiz saldırı yapıp? Zamanında da saldırı yapan değil saldırı yiyen sunucu olduğumuzu forumda Sorter,Kell,Michaell,Xantier,Nexiel gibi eskiler bilirler.
Bu saçma mevzu için ilk ve son cevaptır. Terbiyesizliğin vetsizliğin manası yok.
Joker
Bu konu Joketheria tarafından düzenlendi(2015-07-02 16:00, 9 yıl önce)