Sunucu bilgileri
Emülatör ; Sphere 56B-Nightly
Türü ; Player Versus Player
Client versiyon ; 2x
Stat cap ; 300

Anasayfa
Forum
Kayıt Ol
**Oyuna kayıt forum üzerinden yapılmaktadır.
Facebook Sayfamız

Sunucumuzun açılış tarihi 9 Haziran 2015 17.00 olarak belirlenmiştir./Sunucu aktif olmuştur.9 Haziran Akşamı quest yapılacaktır.(Her hangi bir işte çalışan oyun severlerin olduğu düşünülerek quest saat 19.30 sularında başlayacaktır.)

Sunucu açıldığından sonraki 1 ay süre zarfında ;
Kumar oranları normalden 3 kat fazla olacaktır.
Yaratıklardan eşya düşme ihtimalleri yüksek olacaktır.
Guild kurulumu için 5 online player gerekecektir.
**9 Temmuz tarihinde yukarıda ki maddeler değişecektir.

Bağlantı Programımızdan Görüntü

Bineklerimiz

Sistemlerimizden bazıları ;
Kredi Sistemi

Single Raid

Binek Puan Sistemi

Champion Sistemi

Kredi Sistemi

Spawn Sistemi ve Süreleri

Aile Sistemi

**Sistemlerin tamamını görmek için forum sayfamızı ziyaret ediniz.

Oyuncularımızın Kullanabileceği Bazı Komutlar ;

Binek Bilgi => (nokta)binekbilgi

Class değişim & skill düşürme => (nokta)skilldusur

Diğer Komutlar

Bazı Alanlarımızdan Görüntüler
Safe Alan

Zar

Death Match

Spider Man

Özel Teşekkür ;
Bana yol gösteren Rawnos'a ve UltimaDestek ekibine tüm kalbimle sonsuz teşekkürler.

Neophyte
26.6001
Son zamanlarda sürekli aynı site tasarımını, sistemleri görmeye başladık sanırım. Sizlerin katkılarını da görebilecek miyiz sunucuda; destek alarak mı ilerleyeceksiniz. Hatırladığım sunuculardan bir tanesi since. Güven alamadım, umarım yanılırım. Başarılar :)
Sistemlerdeki yazılara kadar aynı :) Zamanında since pvp de oynamış biri olarak bunu görünce üzüldüm.Başarı dileyemedim kolay gelsin.
İyi kötü eleştiriler için teşekkürler.
Finn_ : İyi kötü eleştiriler için teşekkürler.
Client viruslü hiç indirip yüklemeyin.. Portal sepeti diye virusu yedirdi bana sürünüyorum şu an !!! Trojenli...
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen. Connector Ultima Online alemince bilinen ULTİMA-DESTEK firmasından satın alınmıştır.
Ya bırak 3 kere indirdim silip. 3'ündede trojen var diyor anti virüs.. Sonra anti virüsü kapatım yüklediğimde pc patladı...
Hangi sunucunun sahibiysen veyahut hangi sunucuda yetkili isen konu baltalama.Lütfen kendi sunucunda devam et , oynayan playerlar sorun yaşamıyorlar. Böyle bir sorunu ilk defa senden duydum.

23.06.2015 güncellemesiyle yeni safe alanımız.
Special thx ; Roleas
Yaa ne sunucusu bilmem nesi arkadaşım gerçekler bunlar... Normal playerım ben indirdim ve olanlar oldu indir sende dene bakalım varmı yokmu bişi eğer sende yoksa bende varsa belli olur durum.. Mic. Essen yüklü bende antivürus olarak denemek bedava
Connector hizmetimiz Ultima - Destek tarafınca sağlanmaktadır. Anti-virüs programı bazı kodları virüs olarak algılayabilmektedir. Öncelikle bunu anlamanızı rica ediyorum.
eeee peki şimdi söyle kapatıp yükleyince trojen doluyor olduğu gibi sorun nerde şimdi ?? Yaşadığım olayı anlatıyorum burda yalan yok... Prtalsepeti + çince proglarlar yüklendi 2 saat uğraştım resmen...
İlk defa bu sorun sizde yaşanıyor , bilgisayarınızda Net Frame Work yüklümüdür acaba?
Evet yüklü istersen sen öner hangi versiyon ise onu yüklim yani..
Şuan sunucumuz bakımda , bazı güncellemeler yapılıyor. Olmadı ben size teknik destek de veririm. Bu sorunu çözeriz merak etmeyin. Ön yargılı davrandığım için kusra bakmayın. Diğer Ultima Online Destek sitelerinde bazı sunucuların sahipleri konuma dadanıp baltalamaya çalışıyor. Kusra bakmayınız.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.