Sunucumuzun açılış tarihi 9 Haziran 2015 17.00 olarak belirlenmiştir./Sunucu aktif olmuştur.9 Haziran Akşamı quest yapılacaktır.(Her hangi bir işte çalışan oyun severlerin olduğu düşünülerek quest saat 19.30 sularında başlayacaktır.)
Sunucu açıldığından sonraki 1 ay süre zarfında ;
Kumar oranları normalden 3 kat fazla olacaktır.
Yaratıklardan eşya düşme ihtimalleri yüksek olacaktır.
Guild kurulumu için 5 online player gerekecektir.
**9 Temmuz tarihinde yukarıda ki maddeler değişecektir.
Bağlantı Programımızdan Görüntü
Bineklerimiz
Özellikleri;
Nightmare : Sunucumuzda en güçlü binek statüsündedir
Drake : Binilebilir Dragon.
Senegal Steed : 2 kare etraftaki field büyülerini etkisiz kılar.
Angel Sting : (Fotoğrafta üstüne bindiğim binek ) .angelres komutu ile reslenmenizi sağlar.
Arcane Ostard : Arcane bineklerin üzerine bindiğinizde poison büyüsünden etkilenmezsiniz.
Sistemlerimizden bazıları ; Kredi Sistemi
Sistem tanıtımı ; Online kaldığınız saat başına 1 online kredi kazanırsınız. Kazandığınız krediler ile oyun içerisinde
ki değerli eşya ve binekleri alabilirsiniz.
Single Raid
Sistem tanıtımı ; NPC'lerden çıkartacağınız Single Crystal ile giriş yaparak değerli eşyalar alabilirsiniz.
Binek Puan Sistemi
Sistem tanıtımı ;Safe alanda bulunan Animal Seller'in yanı sıra wrong'da bulunan scroll npc'lerini keserek de binek alabilirsiniz.
Champion Sistemi
Sistem tanıtımı ;Champion sunucumuzda belli saatlerde aktif olmaktadır. Champion'u keserek aşağıdaki eşyaları kazanabilirsiniz.
Kesin çıkan eşyalar Single Crystal ( Single Raid'e giriş için gerekli crystal )
2 tane binek deed
10 m check
500 binek puan
Çıkma ihtimali %50 olan eşyalar Golem %50
Golem %50
Single Crystal %50
Çıkma ihtimali %10 olan eşyalar
50 m check
Kredi Sistemi
Sistem tanıtımı ;Online olduğunuz her saat başına 1 kredi kazanırsınız , kazandığınız kredilerle oyunda ki değerli eşyaları alabilirsiniz.
Spawn Sistemi ve Süreleri
Sistem tanıtımı ; Safe alanda bulunan spawn gate'den spawnlara ulaşabilirsiniz.
Spawn Süreleri
Spawn süreleri ;
Llama : 2 saat
Rare Llama : 3 saat
Forest Ostard : 3 saat 30 dakika
Desert Ostard : 3 saat 30 dakika
Frenzied Ostard : 4 saat
Mid Ostard : 4 saat
Arcane Desert : 18 saat
Arcane Zostrich : 20 saat
Satanic Steed : 2 gün 12 saat
Royalist Steed : 2 gün 12 saat
Light steed : 2 gün 12 saat
Power Falcon: 2 gün 12 saat
Axta Steed: 2 günde 1
Senegal Steed: 2 gün 12 saat
Poison Steed: 2 gün 12 saat
Fire Steed:2 gün 12 saat
Angel Sting:3 gün
Drake:4 gün
Nightmare:1 Hafta
Aile Sistemi
Sistem tanıtımı ; Klasik aile sistemidir.
.ac yazarak aile içinde mesajlaşabilirsiniz.
.aile yazarak ailenize alım yapabilir veya ailenizi yıkabilirsiniz.
**Sistemlerin tamamını görmek için forum sayfamızı ziyaret ediniz.
Oyuncularımızın Kullanabileceği Bazı Komutlar ;
Binek Bilgi => (nokta)binekbilgi
Açıklama ;.binekbilgi yazarak statlarını merak ettiğiniz bir binek hakkında bilgi alabilirsiniz.
Class değişim & skill düşürme => (nokta)skilldusur
Açıklama ;Safe alanda .skilldusur yazdığınız takdirde karşınıza çıkan ekrandan class değişim işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Diğer Komutlar
Bazı Alanlarımızdan Görüntüler Safe Alan
Zar
Death Match
Spider Man
Özel Teşekkür ;
Bana yol gösteren Rawnos'a ve UltimaDestek ekibine tüm kalbimle sonsuz teşekkürler.
Son zamanlarda sürekli aynı site tasarımını, sistemleri görmeye başladık sanırım. Sizlerin katkılarını da görebilecek miyiz sunucuda; destek alarak mı ilerleyeceksiniz. Hatırladığım sunuculardan bir tanesi since. Güven alamadım, umarım yanılırım. Başarılar
Hangi sunucunun sahibiysen veyahut hangi sunucuda yetkili isen konu baltalama.Lütfen kendi sunucunda devam et , oynayan playerlar sorun yaşamıyorlar. Böyle bir sorunu ilk defa senden duydum.
23.06.2015 güncellemesiyle yeni safe alanımız.
Special thx ; Roleas
Yaa ne sunucusu bilmem nesi arkadaşım gerçekler bunlar... Normal playerım ben indirdim ve olanlar oldu indir sende dene bakalım varmı yokmu bişi eğer sende yoksa bende varsa belli olur durum.. Mic. Essen yüklü bende antivürus olarak denemek bedava
Connector hizmetimiz Ultima - Destek tarafınca sağlanmaktadır. Anti-virüs programı bazı kodları virüs olarak algılayabilmektedir. Öncelikle bunu anlamanızı rica ediyorum.
eeee peki şimdi söyle kapatıp yükleyince trojen doluyor olduğu gibi sorun nerde şimdi ?? Yaşadığım olayı anlatıyorum burda yalan yok... Prtalsepeti + çince proglarlar yüklendi 2 saat uğraştım resmen...
Şuan sunucumuz bakımda , bazı güncellemeler yapılıyor. Olmadı ben size teknik destek de veririm. Bu sorunu çözeriz merak etmeyin. Ön yargılı davrandığım için kusra bakmayın. Diğer Ultima Online Destek sitelerinde bazı sunucuların sahipleri konuma dadanıp baltalamaya çalışıyor. Kusra bakmayınız.