Merhabalar,
Konuıya öncelik getirmek istiyorum.Sunucumuzda tabiki diğer sunucular speed program çalışmaktadır.Speed fixleyen şuan hiç bir connectorcu göremedim,Şahsen Çalıştığımız G - Defender üzerinde çalıştığını biliyorum.Bu konuyu bayrama suç atmaya gerek yoktur.Speed programı 1902099020 tane program mevcut zaten windowns sürümü eski olanlar şuan speedleri bazıları çalıştırabiliyor..Bana burada kimse demesin bende speed çalışmıyor diye,Sunucuları kullandığı connectoru daha önce bende kullandım Ercan'Beyin connectorunuda kullandım 2 ay kadar hatta önceki serverimda 1 yılı geçik kullandım ondada speed programları çalışmaktaydı.
Ultima sizlerin demesiyle bitmez.Server çokluğundan insanların nerede oynacağını kararını veremeyen türk milleti mevcut...
Kullandığınız Program şuan tüm genel serverlarda çalışmaktadır. Ayrıca Sunucumuzda pcban aktif değildir.Ultima onlinede oyuncu kalmasını istiyorsanız böyle basit programlarla hem sunucu sahiplerini zora sokmayın hepde kaliteli server olarak oynayınız.O küçük kafanızı biraz geliştiriniz..
Yabancı serverlarda speed yada in bin gibi programlar kullanımları yasaktır.Nedeni ise cezaları büyüktür.
@Enigma
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
/// Ayrıca serverda program açmak serbest sanırım herkesde inbin var mübarek Auto clickerları siz mi dağıtıyorsunuz ? ///
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Auto clickleri bizler dağıtmıyoruz.Google girip bir sürü cift tıklama özelliği olan program bulabilirsiniz.Ayrıca cift tıklayan teknosa marklarını firmalarda belirli tl karşılığında bir cok özelliğe sahip Mouseler alabilirsiniz.
Not : Bana şuarada benim connectorum , İn bin programi , Speed , gibi program çalışmıyor diyen kişi çıksın Ultimada Onlinede kimsenin veremediği connector parasını bizzat ben peşin ödeyerek kullacağım yanlız.Bana xxx serverinda kanıtlaması gerekmektedir.Herkezin connectorunu kullanmamaktayız.
Not : Diğer konuya gelirsek - G - Defender şuan ultima online olarak iyi bir connectorcu olarak görmekteyim,Yanlız diğer xxx connectorcular gibi ekran izlememiz yok
Bilgi alıp paylaşmak güzeldir. Bu konuda G - Defender küçük görmeğe gerek yok bu konuda onu tebrik ederim,
Not :
Üstüne basa basa söylüyorum Üstte saydığım programları G- Defender Ben daha iyi fixlerim ve bende çalışmaz diyen koça yürekli yiğit connector yazılımcısı Varsa çıksın G - Defender iyisini yapabilen çıksın hünerlerini göstersin yapsın 2000 tl ödeme yapacağım..
Programları fixleyen kişin connectorunu sunucumuza kurup devam edeceğiz.
Bu konu NeroPvp-Genco tarafından düzenlendi(2016-06-19 15:12, 8 yıl önce)