Merhabalar Öncelikle,

Bu sadece ufak bir tanıtımdır arkadaşlar,sistemlerimizden sadece bir kaçını video haline getirip sizlerin huzuruna sunuyoruz

iyi veya kötü eleştirileriniz bizim için çok önemlidir vaktinizi harcadığınız için şimdiden teşekkürler.

Kayıp Eşya Bürosu

Kayıp eşya bürosu, Britain ve Delucia şehirlerinde bulunan bürolardır bu bürolarda kaybolan eşyalarınızı daha hızlı şekilde

bulabilirsiniz. Sizden istenilen formu bize eksiksiz gönderdiğiniz takdirde 24 saat içerisinde eğer bildiriminiz doğru ise

eşyanız size teslim edilir.

Sistem Videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=2EQXxGRrx-I

Sms Page Sistemi

Aciliyeti çok yüsek olan çağrılarınızı Sms Page sistemi ile direkt olarak üst düzey yetkilere ulaştırabilirsiniz, çağrılarınız üst

düzey tüm yetkililerin telefonlarına Sms olarak ulaşmaktadır, sistemi Help Menüden Sms Page butonuna tıklayarak

göndericeğiniz mesajı yazdıktan sonra mevcut kredileriniz ile gönderebilirsiniz, kredileri ise web sitemizden yükleyebilir

oyundaki karakterinize entegre edebilirsiniz.

Sistem Videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=HkOfssXrH4o

Etkinlik ve İstatistik Listeleri

Etkinlik ve İstatistik listelerini oyun içerisinde bulunan Listeler tablosundan veya (.etk) ve (.ist) yazarak öğrenebilirsiniz.

Sistem Videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=em2dqZO-mzo

Uo Loop Sistemi

Oyun dışı araçları olarak başta kullanılan Uo Loop programını oyun içerisine entegre etmiş bulunuyoruz sistemi (.UoLoop)

yazarak kullanabilirsiniz. Tekrar sayınızı yaptıktan sonra başlat butonuyla sistemi başlatırsınız tekrar sona erdiğinde toplam

kazancınızı sistem size otomatik olarak göstericektir.

Sistem Videosu;

Gün içerisinde eklenicektir.
Başarılar dilerim
sunucu filan açık değil yani, sadece bazı sistemlerimi tanıtıyosunuz?
smspg sistemi çok güzel olmuş. sunucunuz kapalı sanırım şu an ama yolunuz açık, alnınız ak olsun... iyi çalışmalar
smspg ilgimi baya çekti
sms sistemi güzel ancak kredi yükleme dediğiniz olay gerçek para ile olacak ise kullanan pek çıkmaz diye tahmin ediyorum. bu tür bişey yapmak isteyenler de oyundan atılan pageyi databaseye kaydedip, toplu sms satın alabileceğiniz bir yerle anlaşıp(tanesi 10-15 kuruşa falan denk geliyor), php, asp ne olursa olsun kolay bi şekilde bu tür bir sistem yazabilirler. rohan ekibine de başarılar dilerim.
kaymond : sms sistemi güzel ancak kredi yükleme dediğiniz olay gerçek para ile olacak ise kullanan pek çıkmaz diye tahmin ediyorum. bu tür bişey yapmak isteyenler de oyundan atılan pageyi databaseye kaydedip, toplu sms satın alabileceğiniz bir yerle anlaşıp(tanesi 10-15 kuruşa falan denk geliyor), php, asp ne olursa olsun kolay bi şekilde bu tür bir sistem yazabilirler. rohan ekibine de başarılar dilerim.

belliki bir donate sistemi olacak ve haliyle donate yapanlar sahip olacak yada sadece sms paketi alanlar olacak. donate sisteminde alışveriş yapanlar için güzel bir uygulama ama diğer playerların kullanacağını pek sanmıyorum. sistem oyun içi güzel. bide bunu web sitelerine eklerseler donate yapmış kişiler sunucu kapandığında bu sistemi kullanarak sunucu sahiplerini bilgilendirir.
kayıp eşya sistemi tam olarak ne işe yarıyor onu anlayamadım açıklayabilecek var mı?
Sms sistemi attıgınız page'in gmlerin telefonuna gelemesi ise stones bunu beleşe yapıyordu bi ara zaten 2 saat cevaplanmayan pageler telefonlarına sms olarak gidiyordu sanırım yamuluyorsam düzeltilebilir hemde bunun karşılıgında ücret'i bırakın haberi bile oyktur cogu playerin :)

Başarılar bu arada
Sms ücretlendirilmesi satın aldığımız Sms Programının gideri kadar olucaktır yani 10000 Sms 10 TL isse 0.1 Kuruş ödenicektir şuan sms programını satın almadığımız için fiyat belirleyemedik. Kayıp Eşya bürosu ise page ile hergün gm bey atım kayboldu gm bey silahım kayboldu olayını kaldırıp oyuncuların kendilerince bildirim göndermesidir

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.