Arkadaşlar merhaba, bazılarınız beni tanır bazılarınız tanımaz. Neler yapabileceğimi ve yaptığımı görmüşlerdir.
Çok değil 2 gün önce sahibi olduğum sunucuya yeni bir site tasarımı yapayım dedim.
Hoş sayılabilecek bir tasarım yaptım ve yayınladım. Bundan site tasarımını alıp başka bir sunucu kullanmış.
Reklama şu an gerçekten ihtiyacım yok, zaten u-s forumlarında reklamımız bulunuyor.
Kimdir necidir bilmiyorum ama Sylex Sweat denen kişi bir de copyright koymuş
Yani herşeyi anlarım da bu kadar da terbiyesizlik olmaz.
Geleceğim nokta, sevgili arkadaşlarım, geliştiriciler, tasarımcılar..
Türk Halkı olarak bunu yaptığımız sürece, hiç bir yere varamayız. Ben her zaman şunu düşünmüşümdür, yapılan güzel bir iş varsa ve ben onu yapabilecek mertebede değilsem, kendimi geliştiririm. Daha sonra ise, diğer yapılan işten daha iyisini yapmaya çalışırım. Burda bunu yapan bir çok kişiyi tanıyorum, takdir ediyorum. Ancak yapmayan arkadaşlarımızı, yaşı küçük veya büyük uıyarmalıyız. Bu düşünce tarzını onlara da aşılamalıyız.
Tekrar ediyorum, konunun reklamla uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur. Sadece bu kişiyi yaptığı terbiyesizlik yüzünden rezil etmek istiyorum.
Verilen tepkiler üzerine ve kurallar gereği, merak eden olursa, kendi sunucumu ve diğer sunucuyu Özel Mesaj yoluyla gönderebilirim.
Not: Umarım bir şekilde benzer bir olaya maruz kalmış kişiler bu başlıkta duygularını dile getirir.
Not2: Kilitlenmesi yönünde mesaj atmamanızı rica ediyorum. Benim için gerçekten önemli. Bu gibi şeyler ne tasarım duygusu bırakıyor ne de başka birşey.
Bu konu Lai tarafından düzenlendi(2010-08-24 01:29, 14 yıl önce)