gskadir : yarın acılsında sonraki bi kaç sonra duruma göre girsin player lar bence son 1 yılda server ın bini bi para oldu çükü player lar zaten bu cümleden ne demek istediğimi anlar =) varsın ph durumu azaltılsın yeter ki uzun ömürlü server olsun . gündem bölümünde sürekli görüyorum şu açılacak bizim bakış açımız vizyonumuz misyonumuz bu hatta bazıları x isimli server geri geliyor ! falanlar filanlaradam olan zaten açtığı server ın arkasında durur bi kere gerekli planı projeyi yatırır masaya açar alemde de paşalar gibi aylarca yıllarca neyse artık dimdik durur . burda olay sadece şirket müşteri anlayışına geliyor . verilen vaatler falan . sonları hep hüsran ama . zaten bu gözler neler gördü uo aleminde anlatmaya kalksam ohoooo
herşey bir kere olur o ise ya heptir ya hiçtir . bakalım bi kaç ay sonra bu yüksek vaatler ve klas cümlelerin ardında ne rüzgarları esecek . hep birlikte merakla bekliyoruz ve izliyoruz sayın seyirciler =)
LilithOsT : Sevgili kralbenim senin varlığın bile zarar kardeşim gerek residenin forumlarında gerekse diğer ultima online portallarında bu tarz rezillikler yapmasan senin sen olduğunu bilemeyiz sanırım. Sen kimmisin ? Avatar; TNS'nin sahibi yani; milletin emeğini hiçe sayanlardan birbaşkası... Ne diye senin sözüne itimat edelim ki ? Hadi diyelim o adamlar bu pack i kullanıyorlar amacın ne ? Zaten bu pack az önce zikrettiğim ultima online portalında bulunmakta sunucu sahipleri tarafından paylaşılmış herkesin kullanımınada açık. Senin yaran ne ki sen bu adamlara yürüyorsun ? Serverin mi tutmadı ? Gerçi hatırlıyorum yaptığınız rezillikleri pvp sunucunuzdan itibaren birisi ortaya döktü diye sunucunuzun reklamlarını bile kaldırdınız forumlardan. Sizin kadar ezik silik insanların bu camiada barınabiliyor olması bile utanç verici. 20.30 dan itibaren bende diğer playerlar gibi oyuna başladım nickim Hohenheim ve bu server a yada b sebepden kapatılana kadarda oynamaya devam edeceğim. Sırf senin gibi ezik insanlara inat yapacağım bunu. Ve kaldıki adamlar gayet başarılı sorunları ha diyince fixleyebilecek kabiliyete sahip insanlar. Ayrıca LOS ve Empusa ile ilgili olan ilişkisini herkes biliyor ki LSD isimli arkadaş bu projeye bir takım yanlış kişilerle başlamış olabilir fakat durum meydana çıktığında bu insanları projeden uzaklaştırdığını iddia etti ki bizi hayal kırıklığına uğratmayacağını varsayıyoruz. Şimdi sen git şu pisliğini rezilliğini at üzerinden böyle insan olunmaz. Sen o yüzle nasıl bakıyorsun seni seven insanların yüzüne ?
LilithOsT : Ben yürüye yürüye her yere vararım kardeşimBir insan durduk yere bu şekilde çıkıp çirkinlik yapmaz. Sen bana o adamın kim olduğu kanıtla, yada sen olmadığını özür dilenir. Ayrıca canınıza ettirtmeyin falan bu tarz tehtidlerle ancak istasyon yaparsın. Ters adamlara ters laflar yapma.