cani : @G-Defender
Wildgenienin connectorunu editleyip satması seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamadım.
@RespectFull
Eminim ki o projedeki hiç kimse böyle bir şey yapmaz, hepsi birbirini iyi tanıyan kişilerdir ve tahminimce hepsinde de sunucunun şifresi yoktur.
*fitili ateşler*
G-Defender : Selam mutlu bey siz wildgeinenin connectörünü editlerken satarken hiç birşey olmuyor, zorunuza mı gitti acaba merak ettim?
G-Defender : Ortada bir sorun yok ki zaten arkadaşımız tencere ile kuşkana yuvarlanmışlar birbirini bulmuşlar bundan ibaret
Robell[Berk] :Bu İnsanın Kişiliginle Alakalıdır Bence.RespectFull:Hayır.Elimde o kadar sphere var daha hiç birini satmadım
Qnd Karakterının Düzgün Oldugu Söylenemez Banada Yanlışı Oldu Benım Cevremdekılerede Yanlız Şu Vardı Bu Oyun Cercevesınde Herkes Kımın Elıne bi Sphere Gecse Hemen Satar Bunu Mutlu Bence Sen Kadrona Sorman Lazım Bu Konuda Hic Kımse Qnd Hatalıdır veya adam degıl dıyemezsınız Tamamen Senın Kadron ve Spherenın dagıtılması söz konusu..
lokman:@RespectFull
Eminim ki o projedeki hiç kimse böyle bir şey yapmaz, hepsi birbirini iyi tanıyan kişilerdir ve tahminimce hepsinde de sunucunun şifresi yoktur.
*fitili ateşler*
Bende Bılıyorum Olmaz Ama Konu Bu Duruma Gelınce Dışardakı Insan Boyle Dusunur Ki Zaten Qnd Ne Oldugunu Bılıyoruz Sorun Yok Hani Mutlu Sıkmasın Canını Karaktersizler İcin Mutlu benım 1 yıllık arakadasım yanlısını gormedım 4 4 lük insan diye bilirim banada cok yardımı oldu mecbur degıldı de yardım etmeye bu insanın kişigini gösterır bence herkes kımın ne oldugunu bılıyor sıkmayın canınızıQnd hala platforumlarda dura bılıyorsa ne dene bılır :)