Shaziment :
Kell :
an itibariyle 625 online, akıl almaz bir action var. biraz nefesleneyim diye ara verdim. görüyorum ki 5 kişi de olsa diğer sunucularda sürünen oyuncu kardeşlerim var. bir şekilde ulaşalım onlara, uo'nun mmo olduğunu hatırlasınlar yüzlerce kişinin içinde.
bide 5 kişilik servera saldırı geliyomuş jshfdjfhsjfdhsj.
aynen öyle kell herkes hakettiği değeri görür bundan sonra

giden playerlarına dahi koyun gözüyle bakan bi sunucu daha kapanır yakında phlar kapanmadan pyramide gelin beyler gelin ve player görün
normalde böyle şeylere karışmam. üye tarihime bakarsanız lazım olduğunda konuştuğumu görürsünüz.
üstteki densizler gibi, biri birine iftara ettiğinde çıldırıyorum. bende orada oynuyorum. serverda sabahtan akşama kadar pyramid açılacak bırakın burayı büyük gün şu zaman diye reklamlar dönmedimi. server hostuna yapılan saldırıları bile söylemiyorum. donmalar kasmalar,... nie millet soğusun da pyramide gelsin..
çoklu client ile 700 değil 1000 görün inş. 1-2 ay sonra görüşürüz.. kim nerede kalmıştı hesaplaşırız.
rofa diyorm sizde onların size yaptıklarını yapın. gerek yok bizim ne olduğumuz belli.
dua edin kansız bir grub değiller. yoksa kimse sizin bu yaptıklarınızı affetmez..
kendiniz gibi oyuncularız ve açtıkları 2-4 cilientle size iyi avuntular..