xwerswoodx :
Algos :
Dosntmttr :
Olorinde bende oynuyorum suanlik hiçbir sıkıntım yok servera bi saldiri yapildi 2 gun once ama gayet iyi savuşturdular butun gerekenleri yapti stafflar sagolsun silinen herseyi geri verdiler 3 gun once Curvede evim silindi kocaman kale Page atiyorum staff diyorki birşey yapamayiz geri veremeyiz diyor şaka yapiyorsunuz herhalde dedim yoo gayet ciddiyim dedi ve gitti bu haraket uzerinde bende direk biraktim.
Ayriyetten bu ust kısımdaki fotoda bot fln var diyor serverda ben suan 20 kusur player goruyorum gayette herkes kasiyor kasma alanında 12 kisi var diyer kisiler nerdedir bilmiyorum ancak gayet botsuz bir şekilde oynuyoruz Bu seviyesiz arkadaş birşey sanmıs kendini kaç gun oncesinin fotosunu koymus biraz aklı olsa yapmazdi zaten boyle haraketler
Saygılar.
Size itemlari verirken kendilerine de karakter editleyip keep falan bastilar sıkıntın olmasın o konuda. Botları da bizzat Regalya atıyor.
3 hafta falan ömür biçtim ben.
Kovuldun diye yapmadığın kalmadı
At at daha ne kadar sallıcan tabi unutmamak lazım "KEDI UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ"
Kıprıslı, senin yakında QND ile sunucuyu.. Neyse sana laf söylemiyorum ortak amacımız var
Spankox :
@Algos
Yediğin tasa pisleme. Bunu nankör domuzlar yapar.
Bende senin kaşarlıklarına 1 ömür biçtim. Oyun için bunları yapan hayat boyu ihya olmaz.
Yediğim tas? Lan tas benden yedi eheh.
Domuzlar nankör değildir, gayet lezzetli ve tatlı hayvanlardır ancak Müslüman bir ülkede hakaret olarak kabul edilir. Sen hakaret etmeye çalıştın da kafan yetmedi sanırım.
Kaşarlık da eskilik demek oluyor.
Sen şimdi hakaret mi etmeye çalıştın prematüre primat?