G-defender
Sana editmi
ahahah yarıldım gülmekten ben sana bir katana bile vermem sen kimsinki sana vericem artis sen daha 3 kuruşluk connectorundaki acıklarını düzeltemiyorsun.Sen 10 tl connector satmaya devam et Sattığın sunucular acık kalırsa Boş muhabbet yapma yok bana edit bastı yok şu bana şunu kardeşim laf yazması kolay ama elinde kanıt olmadıktan sonra hic birşeye yaramaz boş laflar tüketme senin nasıl bir insan olduğunu millet iyi biliyor.Elinde kanıt varsa ötersin yoksa burda kendin yaptığın laflarla gocunursun.
Sen hep boş konuşuyorsun.Bayram karataş boşuna bu lafları yazmak icrat göster bana para için sen benim eski serverin msqL bağlantısını kesiyordun daha beni konuşturma.Sen o connectorun'u 5 tl satmaya devam :)
DenMark
Üstteki arkadaşa gelirsek Turuncu renkte binek bir kere sana okulda renkleri öğretmediler heralde,Volcanic steedin rengi alev rengidir.Sen sari rengede siyah dersin

Oynamiyorsan cıkarsın sana zorla oynatmıyoruz demekki millet seviyorki oynuyor.Başkada konuma sacma sapan yazılar yazmayın.
Not : G-defender varsa elinde kanıt koyucaksın burda boş yere topicimi kirletme.
Yöneticelere gereksiz yazıları silermisiniz rica etsem ?