Nebula forumunda yapılan karaktersizliğe bakın hele
Aladeen:
Alıntı yapılan: Aladeen - Bugün, 03:28:24 ÖS
Bu başlığı açtım çünkü oyuna gelmeyin diye. Baştan belirtiyim bu işlerden çok anlamam. Yeni edindiğim bir arkadaş bu iş üzerine master yapmış biri. Servera apacık bir saldırı var ve saldırıyı yapan kişide aslında bir sunucu sahibi, belliki kompleksli bir insan karakterine sahip. Saldırınca oyuncu kitlesinin başka sunuculara dağılacağını sanıyor ama yanılıyor. Şahsen daha kesin değil ama önümüzdeki ay yada 2 ay sonra yurtdışına çıkma olasılığım var. Orada girermiyim bilmem ama pek sanmıyorum. Yani kapansada, kapanmasada çokta umrumda değil ama başka bir sunucuya başlamam.
İşin özeti, yeni bir hosting firmasına geçilirse ve nsler, adresler gizlenirse(whois.com.tr)'de herbirşey çıkmazsa, sorun kalcağını sanmıyorum.
Bu arada saldırı yapan arkadaşın %100 bu olduğuna eminim;
https://i.imgur.com/L1UyCbs.png
https://i.hizliresim.com/KZOjZa.png
burakdemirsoy (tns)'in sahibi.
Alttaki mesajda bizzat Burak Demirsoy tarafından yazılan bir yazı ,
tazmanyak:
Selam arkadaşlar bu yazıyı gördüm ve foruma üye oldum. Arkadaşın dediği gibi burak demirsoy TNS sahibidir fakat bilesinizki mail adresi [email protected] adresidir ve kendi kişisel web sitesinde bile vardır zaten.
Şuanda bu yazıyı arkadaşı direk olarak başkasının adını kullanarak zan altında bırakmak ve kişiye iftira suclarından dolayı savcılıga doğru yol almaktayım mesajımı da telefondan yazıyorum.
Herkese keyifli Ultima Online'lar. Terbiyesiz ve karaktersiz insanlarsınız. Bu ve buna benzer olayları gerçekleştiren insanlar için söylüyorum.
Ayrıca Orta doğu Teknik üniversitesi makina mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Daha master'a başlamadım
İnsallah o da olur fakat alanımla ilgili olur.
Sadece kafayı yemişsiniz diyerek olayı noktalıyorum.
Saygılar, Burak Demirsoy
İletişim:
[email protected]
İsteyen bu mail adresini skype ekleyip sorgulayabilir hatta skype adresimin ya da mail adresimin alım tarihene de bakabilir.
Sadece kınıyorum.
Hayatta gördüğüm en kaliteli çoçuklarsınız arkadaşlar.Ben Apachiyim diyodum bunlar tam apachiymiş. Burak arkadaşın hakkında heriflerin alıp veremedikleri nedir onu da bilmiyorum zaten ilglenmiyorum da. Helal olsun valla uğraşmışsınız

Adamlar sahte evrak düzenlemiş. Adam kişisel mail atsa bunu mu paylaşacak allahın laleleri. Ateşle oynuyorlar farkın da değiller.
** üslubunuza dikkat ediniz, Uyarı II
Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-02-08 18:30, 11 yıl önce)