Cyanide_Nebula :
Olayları değiştirip değiştirip insanlara anlatmayın. Tartışma sonucu çıktı banladı vb gibi.
Bir kaç gün önce banlandınız, hatamızı anladık dediniz affedin dediniz affettim. Yine aynı argo konuşma, yine aynı üslup. Pagede küfür cabası. Kusura bakmayın arkadaşlar, staffa küfür eden insan başka oyunculara hayli hayli edecek düzeydedir. Hiç bir oyuncuyu sizinle uğraştıracak değilim. Buna ilaven bir sunucuya girdiğinizce önce kuralları okuyun. Okuduğunuzda zaten cezanızın neden verildiğini, nereden geldiğini net anlayacaksınız. IP'den girilen bütün hesaplarınız kapatıldı. Şimdi burada "Biz oturuyorduk, geldi banladı" gibi lanse etmenin hiç anlamı yok. Küfür ettikten sonra "Git aile terbiyesi al" lafını söylediğim de doğrudur. Bu kısmın bana yakışmaz diyeceğim bir yanı yok ne yazık ki. Tamamen içten gelen dürüst bir tavsiye.
staff'a küfür eden insan mı? page küfür çabası mı?
resmen iftira atıyosun. böyle hainlik olmaz. player sayısı mı veriyor sana bu cesareti? kimse ne staff a nede bir playera küfür etmedi bunu ilk mesajımda ısrarla söyledim kimse okumuyor mu? nebula'nın staffı yazdı diye herkes ona mı inanacak? eğer kanıtı olan varsa gelsin kanıtlasın dedim, hala diyorum. şu hale bak olaydan haberi olmayan insanlar bile gelmiş nebula staffını savunuyor, yazık. politikacıların her söylediğine inanan koyunlar gibi olmuşsunuz. tekrar tekrar söylüyorum C AİLESİNDEN HİÇ KİMSE NEBULA STAFFLARINA NE BİR KÜFÜR NE BİR HAKARET ETMEDİ. olayı kişisel bir şeye çevirip bizim üzerimizde egolarını tatmin ediyosun. varsa kanıtın göster. "küfür etme çabası" ne demek? küfür etmek istesem dümdüz yazarım zaten burayada gelip konu açmam. Niye buraya konu açıyosun? diyen daha attığım mesajı okumayan tipler var. forumlardan da ip ban yediğimizi yazdım ama daha mesajı okumamış. şimdi bu adam Nebula ownerı diye herkes ona mı inanacak? az sorgulayın yazıktır. ilk olayda da hiç bir hakaret ya da küfür edilmedi. meseleyi kişisel bi olaya çevirip egolarını tatmin etmek isteyen bi adama kör kütük destek veriyosunuz. derdim charlarımızın banını açtırmak kesinlikle değildir. derdim bu haksızlığın orda oynayan her insanın başına gelebileceğini herkesin anlamasıdır. tekrar ve takrar söylüyorum hiç bir hakaret ya da küfür edilmemiştir
bu herifin gelip burda iftira atacağı zaten çok belli benim postumdan sonra, ama oyuncuların gelip burda daha olaydan haberi olmadan, mesajımı okumadan bu adamı savunmaları gerçekten içler acısı. ayrıca C ailesinden hiç kimse gidip bir staffa yalvarmadı.
iftira ve yalanla tekne yürümez kanıtın varsa göstereceksin
Bu konu Flagrant C tarafından düzenlendi(2013-12-29 18:43, 11 yıl önce)