Noxier :
hoxoh :
exile deki scriptlerin aynısı yıl 2011 hala nebula pack 55r 55i scriptleri ggbb
exile'ın da scripterı bendim son 2 yıldır nebulanın scripterlarından biri de bendim fakat ne nebuladan ne exiledan birtakım temel dengeler harici aynısı diyeceğimiz birşeyler yok. herşey tekrar düzenlendi ve takım olarak değerlendirilip eklendi. ne kadar exile ya da nebula oynadınız bilmiyorum ama sözlerinize katılmıyorum.
Temel dengeler zaten en önemli kısım değil mi? Bu temel dengeler yüzünden exile'de ev dupelenmiyor muydu?
Tamamen alakasız bir sunucu olduğunu varsaysak bile sunucuyu hazırlayan insan bizzat sunucunun sahibi değilse zaten o sunucunun uzun ömürlü olmasını kimse bekleyemez. Hiç bir insan kendisine ait ve kendi kafasına göre oluşturduğu sunucuya vereceği önemi başkasının sunucusuna vermez. Bu duruma aykırı olup kalıcı olabilen tek sunucu nebula, ama bu da bambaşka bir durum tabii ki.
Connectorun, sitenin dışarıdan alınması normal karşılanabilir, ancak pack hazırlatıp sunucu açmak ve bir de bunu itiraf etmek... bilemiyorum aklım almıyor. Yarın bir gün noxier burası ile ilişkisini kesse yerine gelecek kişi onun yerini tutabilecek mi? Gelen kişi daha iyi olsa bile başkasının yazdığı kodlar ile uğraşmak isteyecek mi? Bunlar hep soru işaretleri.
Bu konu zak tarafından düzenlendi(2011-08-15 10:31, 13 yıl önce)