tarja :
Serverı öyle bir geri almışlar ki 5 onlineın olduğu zamana kadar almışlar ki o kadar çok başlayan player vardı birkaç arkadaşımla görüştüm hepsi bıraktılar. Şimdi bu servera tekrar nasıl güvenir bir insan daha önce de böyle birşey oldu tekrar olmayacak dediniz, sözünüze güvendik bu sayede güvenmemeyi öğrendik. Artık zannetmiyorum bu serverda çok player olacağını başarılar dilerim sizlere.
LAN A.G AHRAZI SIKMISIM SAVE DOSYASINI YA BEN NEDEN BAHSEDIYORUM SEN NEDEN BAHSEDIYORSUN YARAM A.G ISTE FARK BU COCUKSUN OLUM COCUK BUYUN A.G BI SIKTIGIMIN SIGIRI SENI PARANIN ICINDE SIKERIM CIGARA CEKERKEN KAFAMIN GUZELLINI SENLE YASARIM BI SAVE DOSYASINAMI DUSUCEM GUNLUK ICTIM CIGARALIKA VERIYORUM A.G PARASINI BEN SIGIR HADI SIMDI TOZ OL A.G BEBESI
Tarja Guzell KArdesım Ben TugBa Özay Nıclı Playerım Sıkıntı YOk SErverda Su KEndını Bısey sanan mustafa Denılen COcuk Aklınca Gırmıs Bır Player Cara sonra komut eklemıs bılmem benıgiydir62 dıye flan fıstan sonra bu emrahın carı ıste adamlar bole oynuyor falan dıye vıdeo yapmıs anlıcan kendı capınca eglenmıs kı bunun bu sekılde vıdeosunu yapıyorsan a kocum BIR SERVERIN EDITLI OLDUNU ISPATLAMAN ICIN BUNU MILLETIN TUM CARLARINI GOSTEREREK YAPARSIN BURDA YOK BEN SERVERIN OWNERININ CARINA GIRDIM SOLE BOLE YAPTIM EDIT DIYIP SACMA SAPAN VIDEO YAPMAN ORANIN EDIT OLDUGU MANASINA GELMEZ AAA BU ARADA SEN EGER GERCEKTENDE ULTIMACI OLSAYDIN ULTIMANIN ANLAMINI BILSEYDIN OZAMAN BEN BILE HAK VERIRDIM SANA AMA GERI ZEKAALI COCUK BU SEKILDE BIR SERVERIN EDIT OLDUGU ACIKLANMAZ ANLATAMAZSIN BURDA BARIZ KOMUTLARI SNEIN KOYDUGUN BELLI A GUZEL INSAN BUYU A.G SALAKCA YASIYAAN ASALAKTAN FARKIN YOK A.G ISI BILYIORUM DIYE GECINME ANLADIN SENI ULTIMA DIYE KOYARIM SURA AKLIN KALIR ANLADIN HADI DAHA FAZLAA RENCIDE OLMA BENCE GIT SERVERINDA GMLIK YAP KUCUK COCUK BU ARAADA EMRAH ABIN DIYORSUN YA EMRAHIN BENIM ABIM OLMA SANSI YUZDE SIFFIR YASI YETMIYOR KOCUM BURDA DAHA FAZLA BOS KONUSMA DERIM SNA
MUSTAAFA SON CUMLELERIM KOCUM ELINDE OLANLARI SERVERINA EKLE DERIM EKSIKLERIN VARSA VERIM PARASINI TAMAMLA ASLANIM

:D
** hesap kapatıldı /Ghlahn
Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-08-16 12:26, 11 yıl önce)