https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/intense-acilmis-q46612#386348
Şu konuda savunduğum intense eski intenseydi, şuanda ne kadrosu 5 para eder ne de scriptleri
lag sorunu mevcut 10kere page attim ilgilenen yok ( bizde lag yok sizden kaynakli - ulan arkadaş başka sunucularda lag yok bir tek intensede var diğerleridemi benden kaynakli)
silahlar 2 vuruyor diyoruz ki bunu rahat forumda 5kişi dile getirdi.Oyun içindede çoğu kişi şikayetçi aldiğimiz cevap ;
- guild kalkani ile dengelenecektir.
Warriorlar 60 armor , warlocklar 75 armor

- hayatimda ilk defa böyle birşeye rastladim gerçekten çok komık bır rakam.Forumda 2kez dile getirdiğim halde herhangi bir cevap alamadım.
.kufurbildir yaptim 3kere 3ündede ceza almadilar , foruma resım koydum ilgilenen yok..
Corp por 2sn , büyüyü attiktan sonra yürüme paha biçilemez.Britainden basiyorsun minocda corp por yiyorsun o derece koşuyor herif peşinde ayrica 55-65 arasi hp aliyor , kalvas yerine corp por atalim.( Buda değişmeyecekmiş Trina sizin sözlerinize itimat etmiyorum isteyen oynar istemeyen oynamaz gibi bir sözü vardi forumda bunu 10kere dile getirdik , hadi ben appyim şikayetçiyim 10kişi demi app ?)
Ibranice büyü renki gözükmüyor dungeonlarda herif s.a diyip kalvas atiyor , ne olduğunun farkina bile varamiyorsunuz
Şimdi gelip bana intenseyi savunma playeri takmayan bir sunucu isterse dünyanin en iyi scriptleri yazsin en iyi sitesine sahip olsun benim için KOCAMAN BIR SİFİRDİR.