O konuya gerekli cevabı bu platformdada verdi kendisi kendi forum sayfamızdada verdi dostum.

bir ikincisi senin cornsilverini ben öldürdüm eğer akıl edip nelph e suc atıcagına yanda gecen yell i okusaydın belki derdnki haa nelph değil redbullmus su yüzden yapmıs diye Sen kalkıp binekle girilmeyen bir alana binekle giriyorsun hemde markette satılan bir binekle giriyorsun ilk izliyorum seni bakıyorum ki daldıracakmısın npc diye normalde direk silmem lazım yine insanlık yapıp bekledim sonrasında kalkıp npc daldırırsan kill attım bende bu kadar basit bu bir suctur suc oldugunuda gateden girişte cift tıkladıgında yazar binekle giriş yasaktır bineginizi kücültüp giriniz diye değilmi ? Ve bu olaydan sonra bakıyorumki yanlıslarını öyle bi güzel cevirmissinki kendine

diger konuya geleyim sen skypeden adama bunları bunları dersen adamda senin oyunda hangi kullanıcı oldugunu bilirse jaile atar. Diger dolandırıcı olayınıda buradada diger yerlerdede mustafa acıkladı hala geriye ket vurmaya ne kadar meraklı insanlarsınız siz
@Uo_meandros
Yasın büyüğüdü zaman anlarsın millete nasıl b.k atabiliyosan sanada attıklarında abicim..
Varsa bizden iyisini yapan cıksın yapsın ? 14 aydır hizmet veriyoruz bu süre zarfında dünya kadar sunucu acıldı ne oldu ? Kac tanesi acık ? Kac tanesinin online playeri var kac tanesi hala ayakta duruyor kaliteli olarak ? Bos laf yapmayın kıskanmayın abicim. Oynama sen oynayan cok playerim var sagolsunlar destekleride var senin dısardan görüş yaptıgın cok bariz sekilde belli. At gözlüğünü at bir konu hakkında yorum yapacaksan icine gireceksin icini arastırıcaksın Dısardan yorum yapmak cocuk oyuncagı dimi
Hadi konusun simdi acıklamayı getirdim mantıklı olan neymiş düşünebiliyorsanız düşünün öyle yorum yazın. Tek taraflı olarak oyuna girmeyip dısarda yorum yapmak sizin işiniz zaten kolayınıza gelir

sizin gibi düşüncesiz bir kac insana neden acıklama yazdım bilmiyorum ama belki bu yazdıgımdan ders alırsınız biraz kendinize.