Tymaron :
Sunucu web sitesini daha önceden farklı bir isimde açılmış bir sunucuda görmüştüm ancak tasarım hoşuma gidiyor. Sunucu alanları hakkında ufak bir eleştiride bulunmak istiyorum. Mantıken pek anlamadım artılı sistemini fakat nasıl bir mantık ile lav olan bölgenin etrafında yeşillik var? Tamam oyun sonuçta ama birazda insan görsellik olarak mantık arıyor 
Umarım başarılı olursunuz, iyi çalışmalar dilerim.
Forge Sistemi oyunu cok etkilediğinden işlevliğini azaltmaya karar verdir.Npc'lera +12 ,+15 eskisi gibi ekledik ancak cıkma oranlarını 10/1 yaptık.
İsteyen Artılı yapmak için uğraşıcak isteyen npc keserek yüksek damageli artılı sahibi olucaktır..
Forge Sistemi bakımda şuanlık
Awe :
Erathiayı açanların açtığını düşünüyorum isim değiştirip delinquenin.
Erathia ile alakasımız yoktur..
Ph Değişim Tablosu
Ergoth ekibi olarak ultima online'ı 10 yıl geriye götürerek o eski tatları almanızı sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sistemlerimizi olabildiğince sade ve eski + yeni oyunculara açık bir şekilde kodlayıp düzenliyoruz.
Başlangıçta olan ph değerleri aşağıda ki şekilde değişecektir.
Değişim Tarihi ve Saati : 6 Nisan 2011, 20.00'da ph değerleri
Combat Skilleri : %10 değerinde;
Craft Skilleri : %20 değerinde;
Taming Skilli : %40 değerinde; düşürülecektir. Ve ondan sonraki izleyen her hafta için Combat skilleri %5, Craft skilleri %10, Taming %20 olarak düşerek zor bir hale getirilecektir.
Bizim amacımız uzun ömürlü ve sade bir sunucu oluşturmaktır. İnsanlar skill kasarken bile zevk almalı ultima online sadece pvpden ibaret değildir ve zamanla Ergoth dünyasında bunu tadacakınız
Yakında zamanda yapılacaklar;
# Setler vendorlardan kaldırılacak crafted item haline getirilecek
# Horseler vendorlardan kaldırılacak ve doğadan temin edeceksiniz
# Vendorların sattığı log, broad gibi itemler kaldırılacak doğadan temin edilecek.
Phların tamamen kapanmasıyla birlikte gerçekleşecektir. Buna ek olarak phlar tamamen kapandığı zaman magery skillini kasmak için eski yöntemler kullanılacak her seviye farklı büyüler ile kasılcak in lor ile değil. Skill dummy alanı kaldırılıp yerine young sistemi aktif edilecek
Ergoth Yönetimi Saygılarını Sunar...