son postu silip tekrar postlamak suretiyle up koyuyorum ufak bi gelişmeyle
--
encryption olayını sanırım tamamen çözdüm. baya bildiğin sorun kalmadı. şimdi bunları sadece uoosa entegre etmesi kaldı. muhtemelen çok uzun vakit alacak ama o sırada encryptionu entegre etmek yerine başka sorunlarla ilgilenecem. çünkü özellikle javascripte eklemem gereken birkaç şey var. nesnelere birden fazla script atayabilme şeysini koyacam. 1-2 haftadır sadece teoride bir şeyler yapıyorum okuyup bilgi almakla falan geçti vaktim. çoğunlukla encryptionla uğraştım artık çözdüm de. dediğim gibi çok vakit alan bi implement durumu var. çoğu şey en kökünden değişebilir.
he bir de keşke yardımcı olabilecek birileri olsaydı yav çok çok fazla iş var birini yaparken diğerine geçiyorum ikisini de yapamadan çıkıyorum öss gibi oldu iyice.
--
yok abi ne donatei para niyetinde olsam 6-7 senedir falan baya para götürürdüm uo scriptten. aslında mal mıyım niye götürmüyorum ki sdfs, sphere sıkript satılır
Leon Jade :
Başarılar Deniz,
Javascript konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Konu yukarda olsun birazcık 
yakında scriptleri de atarım svnye. ama şu an emuyla ilgili yapılması gereken baya şey listeledim. büyük çoğunluğunun sebebi 2x client.
speech.mulla ilgili problemleri halledince javascript kısmına biraz genişleme getirecem, birkaç trigger ve prop eklenmesi gerekiyor.
https://guide.uox3.org/ şu sayfayı sıra sıra okuduğunuzda bir soru kalmıyo aklınızda bilginiz olsun